ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προπόνηση στο Βικελίδης με όλη την ενέργεια και την προσοχή στο ντέρμπι της Λεωφόρου, αναμονή για τον Φεράρι

Ο Άρης σταμάτησε το αρνητικό σερί με τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες, έχοντας βελτιωμένη εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό και στρέφεται άμεσα με όλη την ενέργεια του και την προσοχή στο τρίτο παιχνίδι μέσα σε μια βδομάδα, σε αυτό με τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Λεωφόρο.

Η ομάδα πήρε μια ισοπαλία ψυχολογίας στον αγώνα της Τετάρτης… “Πήραμε ψυχολογία, συνεχίζουμε και κοιτάμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας”, όπως επισήμανε ο Άκης Μάντζιος. Αυτό είναι και το μήνυμα στο “στρατόπεδο” των κιτρινόμαυρων, να κοιτάξουν άμεσα μπροστά και να ετοιμάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο κόντρα στον αντίπαλο που θα βρουν και στον τελικό.

Ο προπονητής του Άρη μετράει ήδη δυο επιστροφές. Ανσαριφάρντ και Βερστράτε απουσίαζαν στον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό λόγω των καρτών… Εξέτισαν την ποινή τους και θα είναι πλέον στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό…

Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης, οπότε και θα ξεκαθαρίσει εάν θα επιστρέψει ο Φεράρι. Ο Αργεντινός ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Φραν Βέλεθ έκανε ατομικό. Οι δυο παίκτες είναι αυτή τη στιγμή και τα μοναδικά αγωνιστικά προβλήματα των κιτρινόμαυρων.

To Top