ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα… κυπέλλου από τον αρχηγό και όλοι στην “πρίζα”!

Ο Χουλιάν Κούεστα σίγουρα βίωσε ένα ξεχωριστό 48ωρο, μετά το ιστορικό ρεκόρ που κατέγραψε με τις 188 συμμετοχές, όντας ο πρώτος ξένος του Άρη σε παρουσία αγώνων, δεν έκρυψε την χαρά και την ικανοποίησή του γι αυτό, όμως φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα ως αρχηγός…

Τα λόγια του 33χρονου Ισπανού πορτιέρο ήταν ξεκάθαρα: “Νιώθω πολύ περήφανος για τον Σύλλογό μου, τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια βλέπω να μεγαλώνει λίγο-λίγο κάθε χρόνο. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας, μας υποστηρίζει και ελπίζω φέτος να μπορέσω να γράψω ιστορία με αυτή την ομάδα. Γιατί το αξίζουν οι φίλαθλοί μας. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, που έχει μείνει ενωμένη και ανυπομονούμε να φέρουμε όλοι μαζί το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη”.

Σαφές μήνυμα… κυπέλλου, το οποίο αποτυπώνει τα όσα έχουν στο μυαλό και στη σκέψη τους όλοι μέσα στην ομάδα. Οι κιτρινόμαυροι είναι στην… πρίζα εδώ και αρκετό καιρό και μπαίνουν από σήμερα στον τελευταίο μήνα πριν από τον τελικό με τον Παναθηναϊκό στην λογική πάντα ότι η αναμέτρηση θα γίνει στις 25 Μαΐου. Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο μεγάλος στόχος άλλωστε, κάτι που δεν έχει κρύψει κανείς μέσα στην ομάδα.

To Top