ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση της ΕΠΟ για την ημερομηνία του τελικού και τα… παραμύθια της Χαλιμάς

Το τέλος των πλέι οφ πήρε παράταση μιας βδομάδας λόγω της πρόκρισης του Ολυμπιακού στο Conference League, η αυλαία θα πέσει στις 19 Μαΐου και μοιραία και η ημερομηνία του τελικού κυπέλλου ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό θα μετατεθεί μια βδομάδα μετά.

Σήμερα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αναμένεται να παρθεί η απόφαση για το θέμα αυτό, με πιθανότερη ημερομηνία την 25η Μαΐου την ώρα που κυκλοφορούν τα… παραμύθια της Χαλιμάς για… συναίνεση της UEFA. Και το αναφέρουμε αυτό γιατί εδώ και δυο μέρες κυκλοφόρησε η είδηση για μια… επιστολή της ΕΠΟ προκειμένου να πάρει… άδεια ώστε για να γίνει ο τελικός το Σάββατο 25/5, μια και την ίδια μέρα θα γίνει ο τελικός του Champions League γυναικών. Μάλιστα το… περιβάλλον της Ομοσπονδίας το πήγε και παρακάτω, (προ)βλέποντας πιθανή μέρα την Πέμπτη 23/5 για τον ελληνικό τελικό.

Βέβαια, αυτά είναι όπως αναφέρουμε παραπάνω παραμύθια της Χαλιμάς ή αλλιώς… περίεργες κινήσεις μια και σε σοβαρά ποδοσφαιρικά χώρες, όπως η Αγγλία, η Γερμανία και η Γαλλία γίνονται Σάββατο 25/5 οι τελικοί κυπέλλου και μάλιστα με κόσμο!

Εν αναμονή λοιπόν.

To Top