Ιερολοχίτες: “Είστε όλοι καραγκιόζηδες”

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Ιερολοχίτες με αφορμή την περίεργη απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης για τους οπαδούς του Άρη στη Δράμα.

Αναλυτικά:

“Προς όλους τους καραγκιόζηδες στημένους ή βλαμενους: Τα παραμύθια στο λαό του ΑΡΗ κομμένα…!!! Το δήθεν σενάριο του οτι στη Δράμα θα συμβούν διάφορα με αφορμή τον αγώνα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, που όπως ακράδαντα πιστεύουμε εντέχνως καλλιεργήθηκε και εδώ και σχεδόν δυο βδομάδες αναπαράγεται, φαίνεται αρχικά να πιάνει τόπο αφού όπως ενημερωθήκαμε σήμερα πρωί, η εκδρομή θα πρέπει να ματαιωθεί ύστερα από εισήγηση της αστυνομίας…

Θα θέλαμε πραγματικά να βγει κάποιος και να μας απαντήσει υπεύθυνα, από που προκύπτει όλη αυτή η μυθοπλασία;

Τι ειναι αυτό που κάνει να πιστεύουν κάποιοι (που όπως ξαναειπαμε για μας ειναι είτε στημένοι είτε ηλίθιοι και εξυπηρετούν ο καθένας τους δικούς του σκοπούς και συμφέροντα), οτι στη Δράμα θα συμβεί το οτιδήποτε.

Γιατί αν οποιοσδήποτε ισχυριστεί οτι προκύπτει μόνο από τη δικιά μας παρουσία θα ψεύδεται εσχρώς αφού τουλάχιστον φέτος ο λαός της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ δεν έχει δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα όπου κι αν παραβρέθηκε !

Όσον αφορά κάποια σενάρια που ακούσαμε περί συνάντησης με οπαδούς άλλης ομάδας που θα ταξιδέψουν σε γειτονική πόλη, είναι πέρα για πέρα άτοπα, αφού οι δρόμοι που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι διαφορετικοί…

Επίσης όσον αφορά κάποιες ηλιθιότητες που αναπαράγονται το τελευταίο δεκαήμερο από συγκεκριμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς οτι θα παραβρεθούν στο γήπεδο οπαδοί άλλης ομάδας, ας βγουν να μας πουν οι συγκεκριμένοι από που αντλούν τις πληροφορίες και την ενημέρωση τους…

Αν αυτό δε συμβεί και τα σενάρια αυτά δεν επαληθευτούν ή φανούν αβάσιμα τότε η γνώμη μας είναι οτι θα πρέπει να παρέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας για καλλιέργεια κλίματος αθλητικής βίας χωρίς να υπάρχει ουσιαστική-πραγματική αφορμή ή αιτία…!!!

Τελος να ξερούν άπαντες οτι με τέτοιου είδους τρικλοποδιές δε μπορούν να σταματήσουν τον περήφανο λαό του ΑΡΗ, ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό του ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ με κάθε τρόπο και πάση θυσία…!!!

Καλούμε όλους όσους είχαν σκοπό να μεταβούν στη Δράμα με τα πούλμαν των συνδέσμων, να έρθουν με όποιο τρόπο μπορούν και ελπίζουμε όλη αυτή η σιχασιά εις βάρος του λαού μας να πεισμώσει ακόμα περισσότερους..!!!

Ότι και να κάνετε ο ΑΡΗΣ θα ανεβεί τρένο στη φυσική του θέση είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε, σας αρέσει δεν σας αρέσει…!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

To Top