Οι αστείες και υποκριτικές προφάσεις δεν θα σταματήσουν την “κιτρινόμαυρη κατάληψη” της Δράμας

Οι δυο ανακοινώσεις από τους οργανωμένους οπαδούς (Super 3 και Ιερολοχίτες) έριξαν τις μάσκες των υποκριτών και τους αφήνουν εκτεθειμένους στην κοινή γνώμη. Υποκριτές που δυστυχώς βρίσκονται σε όλα τα επίπεδα της ελληνικής κοινωνίας.

Με αστείες και υποκριτικές προφάσεις κάποιοι “υπεύθυνοι” που κρύβονται πίσω από αξιώματα και τίτλους, έφτασαν στο σημείο να οδηγήσουν την αστυνομία να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Άρη στη Δράμα, για ένα παιχνίδι… ρουτίνας σε επίπεδο αγωνιστικής διοργάνωσης, αλλά και μια συνάντηση-ευκαιρία να αποδειχθεί (για μια ακόμη φορά) το μεγαλείο του κιτρινόμαυρου κόσμου.

Άλλωστε σε κάθε γήπεδο φέτος, αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια, ο κόσμος του Άρη, παρά τις προκλήσεις που είχε (ακόμη και κάτω από τη ζώνη), απέδειξε την υπεροχή του, αναγκάζοντας ακόμη και μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης (π.χ. Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι κ.α.) να υποκλίνονται.

Η απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης, με τη διαρροή αβάσιμων πληροφοριών, φυσικά και δεν θα ανακόψει την κιτρινόμαυρη “κατάληψη” της Δράμας.

Οι φίλαθλοι του Άρη θα είναι (και) εκεί και θα παραδώσουν μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς πανηγυρίζοντας μια ακόμη νίκη σε αυτό τον “πικρό Γολγοθά” που βιώνει όλη η κιτρινόμαυρη οικογένεια.

To Top