Με απουσίες αλλά και μία επιστροφή κόντρα σε Άρη

Με ετοιμοπόλεμο τον αρχηγό Αλέξη Σελινιωτάκη ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός υποδέχεται τον Αρη ύστερα από δύο σερί εντός έδρας ήττες.

Ενα μήνα χωρίς νίκη στο χορτάρι έχει συμπληρώσει ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός που θέλει αρχηγού παρόντος, αφού είναι διαθέσιμος και ο Αλέξης Σελινιωτάκης να  πάλι τα πάνω του κόντρα σε έναν εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος το Σάββατο 24/3 (15:00, ΕΡΤ3) στα Περιβόλια.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη κέρδισε στις 20 Φεβρουαρίου 2-0 την Καλλιθέα και ακολούθως αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στην Αρτα με τον Καραϊσκάκη και υπέστη δύο σερί εντός έδρας ήττες από Εργοτέλη (0-3) και Παναχαϊκή (1-2). Ενδιάμεσα πήρε βαθμούς στα χαρτιά από νίκες άνευ αγώνος με Αχαρναϊκό και Βέροια.

Στον αγωνιστικό χώρο όμως να καλείται κόντρα στον Αρη να δείξει πάλι το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει στα περισσότερα παιχνίδια της φετινής περιόδου με αποτέλεσμα να βρίσκεται στα υψηλά σκαλοπάτια της κατάταξης.

Η αποστολή ως είθισται στους εντός έδρας αγώνες θα ανακοινωθεί μερικές ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα. Ο αρχηγός Αλέξης Σελινιωτάκης συμμετείχε πάντως στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης την Παρασκευή 23/3 και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Πετράκη.

Ο 30χρονος προπονητής δεν υπολογίζει τους διεθνείς Μανώλη Σάλιακα, Άρντιτ Τόλι, τον Κώστα Μεγαρίτη που έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον ώμο και τον τραυματία Γιώργο Σερβιλάκη.

To Top