ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πουλιανίτης: “Εχουμε πεισμώσει! Νέα αρχή με Αγγέλου, ευχαριστούμε τον Γιαννάκη, έδωσε πολλά”!

Ο καλαθοσφαιριστής του Άρη Στέλιος Πουλιανίτης μίλησε για την επόμενη μέρα της ήττας από τον ΠΑΟΚ, την αλλαγή προπονητή και την συνέχεια της προσπάθειας των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις μια τέτοια ήττα, αλλά δόξα τω Θεό είμαι καλά.

Ένα σχόλιο για το Άρης –  ΠΑΟΚ:

Ήταν λίγο άδικη η ήττα και για την προσπάθεια που κάναμε σε όλο το παιχνίδι, η τύχη δεν ήταν τόσο με το μέρος μας, αλλά το αγαπάμε αυτό το άθλημα και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο μας και νομίζω ότι άσχετα από την ήττα, αποδείξαμε ότι παίζουμε πολύ καλυτέρα όταν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, με τον κόσμο μας, ήταν φανταστικός όπως πάντα και θέλουμε να είναι έτσι και το Σάββατο, να είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε πεισμώσει.

Είναι από τις πιο δύσκολες έδρες όταν είναι γεμάτο το Παλέ Ντε Σπορ γι’ αυτούς, αλλά για εμάς είναι ένα πολύ διαφορετικό συναίσθημα και πραγματικά είναι ότι καλύτερο όταν ο κόσμος είναι κοντά μας.

Για πιο λόγο να έρθει αύριο ο κόσμος στο γήπεδο:

Είναι μια δύσκολη χρονιά και το ξέρουμε όλοι, αλλά επίσης ξέρουμε ότι γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια, η  διοίκηση είναι κοντά μας και κάνει θετικά βήματα, υπάρχει μεγάλη όρεξη και εργατικότητα από εμάς, η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα και διορθώνεται, οπότε θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας και να μας στηρίξει και να τους στηρίξουμε και εμείς.

Γίνονται θετικά βήματα από την διοίκηση:

Νομίζω πως ναι, ότι έχω ακούσει και έχω μιλήσει, τα πράγματα είναι διαφορετικά και από την μεριά τους και από την δικιά μας, καλώς ή κακώς υπάρχουν παίκτες που δυστυχώς ξέρουν τα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα και παλαιότερα και ξέρουν να τα αντιμετωπίσουν, αλλά παλεύουμε γι’ αυτή την ομάδα και ευχόμαστε και θέλουμε να πάει καλά η ομάδα.

Είναι ένα μάθημα αυτό για εμάς, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Ένα σχόλιο για την απομάκρυνση του Γιαννάκη και για την επιστροφή του Αγγέλου στον Άρη:

Δεν είναι εύκολη η θέση μου για το κρίνω, αλλά θα κάνουμε μια καινούρια αρχή, είναι γνώριμος προπονητής για  κάποιους παίκτες και την φιλοσοφία  του την ξέρουν οι περισσότεροι, είναι θετικός άνθρωπος με πολύ εμπειρία και έχει να μας δώσει πολλά πράγματα και πάνω από όλα ελπίδες, θα δουλέψουμε θετικά και θα πάνε καλά τα πράγματα.

Ήταν η πρώτη μου χρονιά μαζί του και είναι χαρά  μου να τον ξανά έχω δίπλα μου να με προπονεί.

Ευχαριστώ τον κόουτς Γιαννάκη για όσα έδωσε σε έμενα και στην ομάδα. Ποτέ μια αποχώρηση δεν είναι εύκολη, είναι πάντα δύσκολη και ο κόουτς  Γιαννάκης για την ομάδα σημαίνει πάρα πολλά.

Πιστεύεις ότι ο Άρης πρέπει να κάνει νίκες για να αποφύγει τις περιπέτειες:

Με αυτή τη φιλοσοφία παίζουμε και θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, είτε έχουμε τραυματίες είτε όχι, πάμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι.

To Top