ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιαννάκης: “Χρειάζεται συμπαράσταση η ομάδα! Ήρθα για να τσαλακωθώ…”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης επανέλαβε ότι ήρθε στον Άρη για να τσαλακωθεί και υπογράμμισε ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται συμπαράσταση.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά για τον αγώνα με την Κύμη πως “μας έλειψε η φρεσκάδα καταρχήν και όταν δεχθήκαμε 2-3 σουτ, αισθανθήκαμε νευρικότητα και αυτό δεν μας βοήθησε. Μας στοίχισε πολύ ότι εμείς ταξιδεύαμε και η αντίπαλη ομάδα δούλευε για το συγκεκριμένο παιχνίδι έξι μέρες. Πρέπει να το δούμε αυτό το θέμα με τα δύο παιχνίδια τη βδομάδα, με το μικρό ρόστερ και τις ελλείψεις. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε περισσότερες δυνατότητες για την ομάδα μας.

Ο κόσμος θέλει να νιώθει υπερήφανος και θέλει να βλέπει ανταγωνιστική ομάδα. Πρέπει να κάνουμε πράγματα που θα συμπαραστέκονται στους παίκτες και όχι πράγματα που αποσυντονίζουν την ομάδα. Παίζουμε σε δύο θεσμούς, η ομάδα προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να βρει λύσεις. Ψάχνουμε να βρούμε παιδιά που θα δώσουν το κάτι παραπάνω και συγχρόνως θέλουμε τα παιδιά που είναι ήδη εδώ να μάθουν να παίζουν υπό αυτές τις συνθήκες.

Τον τελευταίο καιρό χρειάζεται να κάνουν πράγματα που δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν και αγωνιστικά και από θέμα κούρασης και από θέμα πίεσης αποτελέσματα. Χρειάζεται συμπαράσταση η ομάδα”.

Ρωτήθηκε για το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ και απάντησε: “Χρειαζόμαστε ενίσχυση, το ξέρουμε εδώ και 1,5-2 μήνες. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να κάνουμε κινήσεις. Θα δούμε. Προσπαθούμε εδώ να παρακινήσουμε τον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα να έρθουν πιο κοντά. Άνθρωποι που τα προηγούμενα χρόνια ήταν πιο κοντά και έδειχναν ενδιαφέρον, δεν είναι κοντά στην ομάδα. Ελπίζω να καταλάβουν ότι το καλό του Άρη είναι να είναι κοντά στην ομάδα”.

Για το τι μπορεί να κάνει η ομάδα του αύριο κόντρα στη Νίμπουρκ είπε: “Έχουμε δείξει ότι έχουμε στιγμές που ανταποκρινόμαστε. Πρέπει να δείχνουμε τον αθλητικό εγωισμό μας και με τη συμπαράσταση του κόσμου θα βγάλουμε περισσότερη ενέργεια και θέληση για το παιχνίδι”.

Πρόσθεσε πως “στην αρχή της χρονιάς είπε ότι ήρθα εδώ για να τσαλακωθώ… Με ρωτούσαν τι σημαίνει αυτό. Αυτά που γίνονται τώρα εννοούσα. Είμαι εδώ γιατί δεν έχω μάθει να σταματάω την προσπάθεια. Με ξέρατε ως παίκτη και ως προπονητή. Θέλω να δημιουργήσω μια τέτοια κατάσταση. Δεν πρέπει να σταματάμε να παλεύουμε. Δεν είναι μόνο για ένα παιχνίδι ή τη φετινή σεζόν. Είναι για τα επόμενα χρόνια. Ο Άρης είναι φτιαγμένος στη συνείδηση όλων για να φτάσει στη κορυφή”.

To Top