ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γκρόνεκ (τεχνικός Ζιέλονα Γκόρα): “Οι Έλληνες είναι το φαβορί, αλλά δεν μας ενδιαφέρει”

Ο Άρης είναι το φαβορί στη πρεμιέρα με τη Ζιέλονα Γκόρα, σύμφωνα με τον προπονητή της πρωταθλήτριας Πολωνίας, η οποία στοχεύει στην πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αρτούρ Γκρόνεκ σε δηλώσεις του για τον μεθαυριανό αγώνα, πρώτο ευρωπαϊκό στη χρονιά, μέσα στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη τόνισε: “Η εμπειρία από προηγούμενες διοργανώσεις δείχνει ότι εκτός από τα εντός έδρας παιχνίδια, θα πρέπει μια ομάδα να κερδίσει και εκτός για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Το πρώτο παιχνίδι είναι σαν… λοταρία πάντα, γιατί ακόμα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Οι Έλληνες είναι το φαβορί, αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη, γιατί όλα μετρούν, κάθε πόντος…”.

Στόχος της Ζιέλονα Γκόρα είναι σύμφωνα με τον Γκρόνεκ “να περάσουμε στην φάση των πλέι οφ. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τη πρώτη μας χρονιά στην διοργάνωση. Ο όμιλος είναι ανταγωνιστικός, όπως και πέρσι. Η Μπεσίκτας είναι το φαβορί, αλλά θα είναι ενδιαφέρων όμιλος, γιατί κατά την άποψή μου όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους”.

To Top