ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δώρα – όχι τυχαία – από Γουάιτ και Χάγκινς στους συμπαίκτες τους! (video + photos)

Πριν την μαγειρική των Σίμτσακ, Ξανθόπουλου και Μούρτου, σε ρόλο… Μάγων ο Οκάρο Γουάιτ και ο Τζαμέλ Χάγκινς μοίρασαν δώρα στους συμπαίκτες τους. Εκπληκτικές στιγμές μέσα από την κάμερα και τον φωτογραφικό φακό της ΚΑΕ Άρης!

Η ΚΑΕ ενημέρωσε για το… event: “Η μαγειρική των Βασίλη Σίμτσακ, Βασίλη Ξανθόπουλου και Σπύρου Μούρτου ήταν μόνο το ένα μέρος του χριστουγεννιάτικου δείπνου της Άρης Κ.Α.Ε., το οποίο έλαβε χώρα στο σπίτι της οικογένειας Λάσκαρη την Τετάρτη 16/12, μία μέρα μετά τη νίκη επί της Μπάνβιτ.

Η… βραδιά ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, αφού πριν από την απογευματινή προπόνηση ο Οκάρο Γουάιτ και ο Τζαμέλ Χάγκινς πήγαν στην ARIS BC Boutique «The LegendStore» για να ψωνίσουν δώρα για τους συμπαίκτες τους. Οι αγορές δεν ήταν τυχαίες, αφού οι δύο Αμερικανοί πήραν ό,τι θεωρούσαν ότι ταίριαζε στον καθένα.

Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος, κατά τη διάρκεια της παράδοσης των δώρων από τους Χάγκινς και Γουάιτ, μετά το δείπνο, εγένετο… χαμός. Από τα παπούτσια στον Τάσο Δήμα και το κασκόλ στον αρχηγό, Σπύρο Μούρτο, μέχρι το μποξεράκι στον Ντομινίκ Γουότερς και τα γυαλιά ηλίου στον Θόδωρο Ζάρα, οι παίκτες το καταχάρηκαν και γέλασαν με την ψυχή τους”.

dinner2_white_hagins_aris dinner4_hagins_dimas_aris dinner8_white_xanthopoulos_aris dinner10_white_aris hagins_dinner_aris_White

To Top