ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μας ξεναγεί στο αξίας 5.400.000 ευρώ σπίτι του! (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στη Μαδρίτη για να κάνει μία μικρή περιήγηση σε αυτό με τη βοήθεια της τηλεοπτικής κάμερας.

Όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε εικόνα από τον ποδοφαιριστή Ρονάλντο μέσα από τα τόσα ματς σε υψηλό επίπεδο που έχει δώσει στην καριέρα του, πώς όμως είναι ο άνθρωπος Κριστιάνο εκτός γηπέδων και δη μέσα στο σπίτι του;

Ο ίδιος ο 30χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ επέλεξε να ανοίξει την πόρτα του σπιτού του στη Μαδρίτη για χάρη της τηλεοπτικής κάμερας και προσέφερε σε όλους μία μικρή περιήγηση του -πολύ όμορφου- χώρου στον οποίο ζει τα τελευταία χρόνια ως παίκτης των “μερένγκες”.

“Ξοδεύω σχεδόν τη μισή ημέρα στο κρεβάτι επειδή, ξέρετε, για να αποδώσεις καλά, για να είσαι σε καλό επίπεδο, πρέπει να ξεκουράζεσαι καλά.

Οπότε ξεκουράζομαι πάντα”, δηλώνει ο CR7 την ώρα που μας παρουσιάζει την κρεβατοκάμερά του ενώ μπαίνοντας στην κουζίνα αναφέρει: “Ο σεφ μου μαγειρεύει απίστευτα καλά για μένα, και για αυτό δείχνω έτσι”.

Υπενθυμίζεται πως η έπαυλη στην οποία διαμένει ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στo μαδριλένικο θέρετρο “Finca Villa” και η αξία του ανέρχεται σε 5.400.000 ευρώ.

Δείτε το… tour στο σπίτι του Κριστιάνο:

Πηγή: sport24.gr

To Top