ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Επινίκια” με… ομαλή προσγείωση κόντρα στους Σκαϊλάινερς! (PRESSARIS LIVE, 21:00)

Ο Άρης έχει πολλά και διαφορετικά κίνητρα για να θέλει να κερδίσει σήμερα (21:00) τους Σκαϊλάινερς στο Αλεξάνδρειο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι κίτρινοι διεκδικούν έστω και με λίγες πιθανότητες την δεύτερη θέση στον όμιλό τους που θα τους στείλει κατευθείαν στους “16” της διοργάνωσης και χρειάζονται δύο νίκες, σήμερα με τους Σκαϊλάινερς και την επόμενη βδομάδα με τη Μονακό, ευελπιστώντας σε ήττες των Μπάνβιτ και Νίμπουρκ. Υπάρχει έντονο το βαθμολογικό κίνητρο.

Θέλουν τη νίκη για να προσγειωθούν ομαλά μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ στον ημιτελικό κυπέλλου και να συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους που ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο – με μία κακή παρένθεση την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Θέλουν τη νίκη για να πάρουν ρεβάνς από τους Γερμανούς για τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκαν στην Φρανκφούρτη. Ήταν καλύτεροι για 35 λεπτά, αλλά… αυτοκτόνησαν στο τελευταίο πεντάλεπτο χαρίζοντας στους Σκαϊλάινερς τη νίκη.

Το παιχνίδι δεν είναι εκ προοιμίου εύκολο. Μπορεί να γίνει, όμως, αν ο Άρης καταφέρει να ελέγξει τον ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα που έχει ιδιαίτερο στιλ και παίκτες που τους αρέσει το απρόβλεπτο.

Είναι σαφώς πιο γεμάτη και ποιοτική ομάδα ο Άρης από τους Σκαϊλάινερς, αλλά στα λόγια δεν κέρδισε ποτέ κανείς. Πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο, αφήνοντας πίσω του πλέον την μεγάλη επιτυχία του περασμένου Σαββάτου, αλλά και την όποια προσμονή μπορεί να υπάρχει για τον τελικό του κυπέλλου.

Οι κίτρινοι οφείλουν να κερδίσουν σήμερα και να κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα για να μείνουν “ζωντανοί” στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

To Top