ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Λάσκαρης αποφασίζει για τον Τζέραλντ Ρόμπινσον

Ο Νίκος Λάσκαρης θα αποφασίσει αν ο Άρης αποκτήσει τον Τζέραλντ Ρόμπινσον ή θα προτιμηθεί μια πιο οικονομική λύση για να καλυφθεί το κενό στην περιφέρεια του Άρη.

Ο Ρόμπινσον είναι η πρώτη επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού στην περιφέρεια. Πλέον είναι θέμα διοίκησης να αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε αυτή τη λύση που κοστίζει περισσότερο (αν και ο ίδιος ο παίκτης για να επιστρέψει στην Ευρώπη ρίχνει πάρα πολύ τις απαιτήσεις του σε σχέση με το συμβόλαιο που έχει στο Ιράν, έναντι 30.000 δολαρίων μηνιαίως) ή θα προτιμηθεί μια πιο οικονομική λύση.

Ο Ρόμπινσον βρίσκεται στο Ιράν και αγωνίζεται με την φανέλα της Πετροκίμι, αλλά θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Είναι περισσότερο πλέι μέικερ από τον Γουίλ Κάμινγκς, αλλά ταιριάζει με τον Αμερικανό γκαρντ του Άρη και στο μυαλό του Πρίφτη υπάρχει η συνύπαρξή τους στην περιφερειακή γραμμή.

Βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση, ενώ έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς αγωνίστηκε κατά σειρά σε Βέλγιο, Ισραήλ, Ρωσία και Γαλλία πριν επιλέξει το πολύ καλό συμβόλαιο της Πετροκίμι στο Ιράν.

Εννοείται ότι ακόμα κι αν επέλθει σήμερα οριστική συμφωνία με τον 28χρονο γκαρντ, δεν είναι δυνατόν να δώσει το παρόν στο αυριανό παιχνίδι με την Κύμη, αλλά είναι γεγονός πως οι κίτρινοι θέλουν πάση θυσία παίκτη από το επόμενο παιχνίδι.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό με τον Ρόμπινσον, θα εξεταστούν παίκτες με χαμηλότερο κασέ, αλλά και χαμηλότερης ποιότητας.

To Top