ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η “κατοστάρα” με τον Κόροιβο έφερε ομαδικά ρεκόρ

Η “κατοστάρα” του Άρη επί του Κόροιβου συνοδεύττηκε και από ρεκόρ, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ.

– Νέο φετινό ρεκόρ σε εύστοχα δίποντα στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Άρης με τα 36 που είχε κόντρα στον Κόροιβο. Μάλιστα βελτίωσαν το δικό τους καλύτερο ρεκόρ που ήταν τα 31 εύστοχα δίποντα και πάλι κόντρα στον Κόροιβο, στον πρώτο γύρο.

– Επίσης ρεκόρ για φέτος είναι και τα 44 εύστοχα σουτ εντός παιδιάς, με τον Άρη να «σπάει» το φετινό ρεκόρ του Παναθηναϊκού Superfoods που είχε 43 στη νίκη επί του Ρεθύμνου Cretan Kings.

– Οι 100 πόντοι του Άρη είναι καλύτερη φετινή του επίδοση και τέταρτη καλύτερη στο πρωτάθλημα με κορυφαία τους 116 του Παναθηναϊκού Superfoods και τους 104 και 101 του Ρεθύμνου Cretan Kings.

– Επίσης για τους «κίτρινους» οι 25 ασιστ είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση φέτος μετά από τις 26 κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings. Είχαν και πάλι 25 στη νίκη επί του Λαυρίου DHI.

– Τα επτά επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε ο Τζάστον Τζάκσον είναι η δεύτερη φετινή καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα και η καλύτερη από αθλητή του Άρη.

– Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς σημειώνει 20+ πόντους στο πρωτάθλημα, ξανά μετά από τέσσερα χρόνια. Τελευταία φορά ήταν στις 19/1/2013 όταν είχε 20 πόντους ως παίκτης του Πανιωνίου κόντρα στον Ίκαρο. Είναι δε η τέταρτη καλύτερη επίδοσή του στο πρωτάθλημα.

– Με τα τέσσερα επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε ο Βασίλης Σίμτσακ ξεπέρασε τα 350 στην παρουσία του στη λίγκα. Ο παίκτης του Άρη έχει πλέον 353 επιθετικά ριμπάουντ.

To Top