ΚΑΕ: Ένα ευχαριστώ και μια ευχή με σημασία!

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης εκφράζει τις ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη δημιουργία της γιορτής για τον Νίκο Γκάλη, αλλά παράλληλα στέλνει και τη δική της ευχή με μεγάλη σημασία.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θέλει να ευχαριστήσει όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που έγινε προς τιμήν του «θεού» του μπάσκετ.

Πρώτα από όλους, την οργανωτική επιτροπή που έφερε με επιτυχία σε πέρας το δύσκολο έργο της. Τον μεγάλο τιμώμενο, τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, τον Νίκο Γκάλη. Τον κόσμο της ομάδας που γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο και θύμισε με την ατμόσφαιρα που δημιούργησε τις παλιές μεγαλειώδεις στιγμές, κάνοντας για ακόμη μία φορά, φίλους και αντιπάλους να υποκλιθούν στο μεγαλείο του.

Τους επίσημους καλεσμένους που ήρθαν για να τιμήσουν τον ένα και μοναδικό Νικ. Τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, που με δικές του ενέργειες κατάφερε να πάρει το όνομα του Νίκου η σάλα του γηπέδου, που πλέον ονομάζεται “Nick Galis Hall”.

Τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη και τον Περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, που αγκάλιασαν την εκδήλωση. Τους χορηγούς που βοήθησαν για να γίνει η εκδήλωση αντάξια του ονόματος του “λευκού Μάικλ Τζόρνταν”.

Μπορεί με την ανάρτηση της φανέλας με το νούμερο 6 στον ουρανό του γηπέδου να τελείωσε η όμορφη γιορτή και να αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία, όμως η ευχή της Διοίκησης είναι αυτή η εκδήλωση να είναι η απαρχή μιας νέας ένδοξης σελίδας του Συλλόγου μας».

To Top