ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σίμτσακ: “Δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία κουβέντα”

Ο Βασίλης Σίμτσακ μπαίνει στα πλέι οφ έχοντας στο μυαλό του ότι η χρονιά έχει ακόμα πολύ δρόμο και ο Άρης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Ο έμπειρος σέντερ επεσήμανε αρχικά: “Είναι τα παιχνίδια που περιμένουμε όλη τη σεζόν. Αυτό για το οποίο παλεύουμε όλη χρονιά, ώστε να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας, ώστε να προκριθούμε και να προχωρήσουμε. Ξεκινούν το Σάββατο, υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα η πρόκριση θα κρίνει και τη χρονιά”.

Τα δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη σειρά είναι το πλεονέκτημα έδρας του Άρη και οι δύο ήττες του στην κανονική περίοδο. Ο Σίμτσακ σχολίασε σχετικά πως “πιστεύω ότι δεν έχει καμία σχέση τα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια με αυτά που ξεκινούν το Σάββατο. Στο πρωτάθλημα ήμασταν τελείως διαφορετική ομάδα, πολλοί παίκτες δεν ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο κι ας παίζαμε εντός έδρας. Είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις σε τέτοιες συνθήκες. Είναι διαφορετικά παιχνίδια και τα περιμένουμε πως και πως”

Για το αν τελικά έκανε καλό ή κακό η αγωνιστική απραξία των δύο εβδομάδων ο Σίμτσακ επεσήμανε: “Κάπου στη μέση η αλήθεια. Είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε κάτι το οποίο χρειαζόμασταν κυρίως πνευματικά, είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε κάποια πράγματα που δεν μποσούδαμε να δούμε αν βγαίνουν στα παιχνίδια”.

Για το τι εικόνα έχει για τον ΠΑΟΚ με τις αλλαγές που έκανε και που θα κριθεί η σειρά είπε: “Δεν έχω σαφή εικόνα, δεν έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια του. Ξέρω ότι έχει προσθέσει αθλητικότητα με τις προσθήκες που έχει κάνει. Η σειρά θα κριθεί στην θέληση και στο τι πρέπει να αποδείξουμε εμείς σε αυτή τη σειρά. Το τι έχει ο καθένας στο μυαλό του και τι έχει κρατήσει από το παρελθόν”.

Για το τι έχει ο ίδιος να αποδείξει, υπογράμμισε ότι “το ότι η χρονιά έχει ακόμα δρόμο και δεν έχουμε πει ακόμα την τελευταία κουβέντα”.

To Top