Μποχωρίδης: «Να βάλω ένα λιθαράκι για την Εθνική…»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, θέτει τους στόχους του για τα παιχνίδια με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία και εστιάζει στο κλίμα εντός των τειχών.

Η Εθνική ομάδα επιστρέφει στο προσκήνιο. Έπειτα από τα πρώτα δύο παιχνίδια των προκριματικών του World Cup 2019, κόντρα σε Μεγάλη Βρετανία και Ισραήλ, η «γαλανόλευκη» ετοιμάζεται για τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία, έχοντας έναν ξεκάθαρο και… αυτονόητο στόχο, το 2Χ2! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στο νέο «γαλανόλευκο» προσκλητήριο έδωσε χώρο και σε νέους παίκτες, με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να είναι ένας εξ αυτών. Ο γκαρντ του Άρη είδε το όνομά του ανάμεσα στα 24 που κλήθηκαν για την προετοιμασία και ετοιμάζεται να ξαναφορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών μετά το καλοκαίρι του 2013.

Στην αρχή της κουβέντας ο γκαρντ του Άρη μοιράστηκε τις σκέψεις του για την επιστροφή του στην «Επίσημη Αγαπημένη». «Έχω πάρα πολύ καλά συναισθήματα και νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στα παιδιά και αυτό πιστεύω θα μας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να πάρουμε τις δύο νίκες που θέλουμε κόντρα σε Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία στο Ηράκλειο», ήταν τα λόγια του.

Από τις πρώτες… ώρες της νέας προσπάθειας η Εθνική έδωσε έμφαση στο κλίμα, το οποίο κατά τον Μποχωρίδη «είναι πάρα πολύ καλό για κάθε νέο παίκτη που έρχεται στην ομάδα. Έτσι και για μένα όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μια ωραία εμπειρία και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα δύο παιχνίδια που έρχονται».

Έπειτα από 4,5 χρόνια, περίπου, επιστρέφει στην Εθνική Ανδρών και σχετικά με τους προσωπικούς στόχους του είναι ξεκάθαρος. «Θέλω να βοηθήσω κι εγώ, από τη δική μου σκοπιά, να πετύχει αυτή η ομάδα τον στόχο που έχει θέσει. Μαζί με όλα τα παιδιά που είμαστε στην Εθνική θέλουμε να συμβάλλουμε στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είναι κάτι που θα το χαρώ σίγουρα και θέλω πολύ να το ζήσω».

Στη νέα προσπάθεια της Εθνικής υπάρχουν και παίκτες με εμπειρία, αλλά και νεαροί που παίρνουν τώρα τη δική τους ευκαιρία. Ρωτήσαμε τον νεαρό γκαρντ για το «πάντρεμα» αυτό και τόνισε πως «μας βοηθάει όλους το γεγονός πως υπάρχει ο συνδυασμός έμπειρων και νέων παικτών και όπως είπα και πριν το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στα αποδυτήρια. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να δείξει ο καθένας το καλύτερο που μπορεί μέσα στο γήπεδο».

«Αυτό μπορώ να υποσχεθώ για την Εθνική»

Από την πλευρά του, μάλιστα, ο Μποχωρίδης έδωσε και μια υπόσχεση για τα δύο παιχνίδια των προκριματικών. «Σίγουρα αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βάλω ένα λιθαράκι, ώστε η Εθνική να πετύχει τους στόχους της».

Με την επιστροφή του στην «γαλανόλευκη» ο εκρηκτικός άσος αποκτά ένα ακόμα κίνητρο για σκληρή δουλειά. «Κάθε κλήση στην Εθνική είναι ιδιαίτερη τιμή για κάθε αθλητή. Δεν χρειάζεται να περιμένω κάτι από τώρα για να μου ανοίξει η όρεξη. Έχω ήδη πολύ καλή διάθεση και ενέργεια για να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου. Ήταν κάτι που το ήθελα και το θέλω πάρα πολύ», όπως εξήγησε.

Κλείνοντας την κουβέντα, αναφέρθηκε στον… έκτο παίκτη της Εθνικής, τον κόσμο της, αλλά και στο βάρος της φανέλας, που αναμένεται να παίξει τον δικό του ρόλο .«Το βάρος της φανέλας παίζει τον ρόλο του, δίχως αμφιβολία, αλλά για κάθε παίκτη που παίζει εκείνη την ώρα δεν υπάρχει η σκέψη αυτή. Μαζί με την παρουσία του κόσμου, καθώς τα παιχνίδια γίνονται στην έδρα μας, θα πάρουμε ώθηση και θα μας δώσει την ενέργεια για να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο».

Πηγή: sdna.gr

To Top