ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι πιθανότητες με το μέρος του Άρη για την παραμονή Μποχωρίδη

Από την περασμένη Κυριακή το PRESSARIS είχε ενημερώσει για την πρόταση που ετοιμάζει ο Άρης προκειμένου να κρατήσει στην ομάδα τον Λευτέρη Μποχωρίδη και ήδη οι πρώτες κινήσεις έγιναν.

Ο Έλληνας γκαρντ είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Βαγγέλη Αγγέλου, στη διάρκεια της οποίας ο τεχνικός του Άρη του ανέπτυξε το πλάνο του για την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Ο Μποχωρίδης δεν θα σκεφτεί με την… τσέπη του ούτε αυτό το καλοκαίρι. Σκέφτεται μπασκετικά, σκέφτεται ορθολογικά για την καριέρα του και από τη στιγμή που υπάρχει στην άκρη του πάγκου ο Αγγέλου, γνωρίζει πολύ καλά τι δουλειά θα γίνει και πώς θα γίνει.

Σαφώς ο Άρης δεν έχει πολλά χρήματα να προσφέρει στον Μποχωρίδη, αλλά του προσφέρει όλα τα υπόλοιπα που αφορούν το παιχνίδι. Πρωταγωνιστικό ρόλο, μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ομάδα στην οποία θα είναι το σημείο αναφοράς.

Όλα αυτά θα προσμετρηθούν από τον 24χρονο γκαρντ πριν πάρει την τελική του απόφαση. Προς το παρόν αναμένει και επισήμως την οικονομική πρόταση από την ΚΑΕ, η οποία δεν θα αργήσει να έρθει. Οι πιθανότητες την δεδομένη χρονική στιγμή είναι με το μέρος του Άρη για την παραμονή του Μποχωρίδη και την επόμενη χρονιά.

To Top