slideshow

Ο Άρης έγινε 104 χρόνων! Επανάσταση για την οριστική… ανάσταση του πιο περήφανου συλλόγου!

Ξεχωριστή μέρα ξημερώνει. Μοναδική, σπουδαία, ξεχωριστή… Η 25η Μαρτίου 2018 μόλις διανύει τις πρώτες στιγμές της. Μια διαφορετική μέρα… Ο Άρης ανήμερα της 25ης Μαρτίου, μιας μεγάλης γιορτής της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας γιορτάζει τα 104α γενέθλιά του. Ο Άρης έγινε 104 χρόνων και σκορπίζει παντού την λάμψη, την ιστορία του μεγαλείο του… Ακόμη και στα πιο δύσκολα και δύσβατα μονοπάτια του. Σε αυτό το τούνελ της αυτοεξορίας και της φυλάκισης του!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Σαν σήμερα, πριν 104 χρόνια γεννήθηκε ο πιο ένδοξος και υπερήφανος σύλλογος της Μακεδονίας, γιατί έτσι είναι όχι στα λόγια και στην… εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζουν οι ιερείς της προπαγάνδας, οι δούλοι του χρήματος και της υποτέλειας, αυτοί που ξεπούλησαν συνειδήσεις, ιδανικά, αξιοπρέπεια, τα πάντα για μια χούφτα… ρούβλια,, αλλά γιατί αυτό μαρτυρούν οι λαμπρές σελίδες της ιστορίας του.

Ο Άρης σβήνει σήμερα τα εκατό συν τέσσερα κεράκια του, χωρίς να έχει… αποδράσει από τα μεγάλα του προβλήματα, αλλά έχοντας πάντα ως πυξίδα την ιστορία, τον λαό του, το πάθος για επιβίωση, δικαίωση, γιγάντωση. Κοιτάει μπροστά, κοιτάει ψηλά!

Γιατί είναι το καμάρι της Μακεδονίας. Γιατί είναι ο ΑΡΗΣ!

Σίγουρα τα τελευταία χρόνια, οι… πανηγυρισμοί και τα πολλά χαμόγελα έδωσαν την θέση τους στην αγωνία, στον προβληματισμό, στις δυσκολίες, μια συνεχίζει να μετράει τις πληγές του, πάρα πολλές που συσσωρεύτηκαν στην πορεία των δεκαετιών από εκείνο το πρωί της 25ης Μαρτίου του 1914 κι έπειτα, όταν σε ένα καφενεδάκι της περιοχής Βότση, έπαιρνε πνοή και φούντωνε η φλόγα της γέννησης ενός από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της χώρας.

Ο Άρης όμως , η οικογένεια του συλλόγου γνωρίζουν όλοι, ότι είναι νικητής και θα πετύχει… ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΠΟΤΕ. Γιατί να λυγίσει τώρα… Τώρα που έρχεται, που επιστρέφει.

Το ποδόσφαιρο θέλει μέσα στο 104ο έτος της ιστορίας του, να επιστρέψει στην φυσική του θέση και να συνεχίσει το ταξίδι της «επιστροφής» στην κορυφή, παρά τις δυσκολίες. Σε ρόλο πρωταγωνιστή, πάντα με σημαία την ανεξαρτησία.

Το μπάσκετ έχασε πολύτιμο έδαφος, πισωγύρισε, αλλά δεν λυγίζει. Έχει την “κιβωτό” του, είναι ο Αυτοκράτορας, έμαθε να είναι νικητής, ακόμη και κάτω από τα… δεσμά των δυσκολιών…

Ο Άρης μπαίνει στο 104ο έτος της ιστορίας του.

Ο Άρης πρέπει να μπει στη δική του… επανάσταση για να βιώσει την οριστική… ανάστασή του

Είναι ο μόνος δρόμος για να ζήσει και να υπάρχει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΗ!

To Top