Ο διπλός ρόλος του Καρατζιοβαλή – Xωρίς προπονητή τερματοφυλάκων μετά την αποχώρηση

Αγωνιστικά, το κενό του Δημήτρη Καρατζιοβαλή στην αρχική ενδεκάδα του Άρη θα καλυφτεί με την απόκτηση του Γιάννη Φυσέκη αλλά και τον Πέτρο Μπαϊμάκη που από την αρχή της χρονιάς ήταν stand by του έμπειρου τερματοφύλακα, ενώ υπάρχει και ο νεαρός και ελπιδοφόρος Μαντζάρης.

Ο φετινός, όμως, ρόλος του Δημήτρη Καρατζιοβαλή στην ομάδα δεν ήταν μόνο η υπεράσπιση της εστίας του Άρη. Αν και είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι ως προπονητής τερματοφυλάκων στο πλευρό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στο τεχνικό τιμ του Άρη, το κενό που δημιουργήθηκε στη θέση 1 με την απόφαση για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής τον επανέφερε στην αγωνιστική δράση λίγους μήνες μετά την απόσυρση του.

Ελλείψει προπονητή τερματοφυλάκων από το καλοκαίρι κι έπειτα, ο 39χρονος τερματοφύλακας διετέλεσε διπλό ρόλο στην ομάδα, παρότι είχε εκφράσει πολλάκις την πεποίθηση του ότι για να γίνει καλύτερη δουλειά και να αφοσιωθεί και ο ίδιος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις θα πρέπει να προσληφθεί ένας προπονητής ως αντικαταστάτης του.

Επιθυμία που δεν εισακούστηκε από την αρχή, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μην καταλήγει σε κάποιο από τα ονόματα που εξέταζε εκείνη την περίοδο, ενώ και στην Κάμπος εποχή η παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου σε αυτό το πόσο διήρκεσε μόλις 3 εβδομάδες.

Παράλληλα με την δική του ατομική προπόνηση όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να βοηθήσει μέχρι και σήμερα τους νεαρούς Μπαϊμάκη, Μαντζάρη και Ιακωβίδη, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά την προπόνηση του.

Δύο πόστα σε ένα για τον έμπειρο τερματοφύλακα τους τελευταίους έξι μήνες, του οποίου η αποχώρηση επιβάλλει άμεσα την εύρεση ενός προπονητή τερματοφυλάκων για να μην συνεχίσουν να προπονούνται μόνοι τους οι τερματοφύλακες της ομάδας!

 

To Top