Δεν θα είναι μια απλή, τυπική σύσκεψη η σημερινή για τα μέτρα τάξης

Δεν θα είναι μια συνηθισμένη σύσκεψη η σημερινή (10.00) για τα μέτρα τάξης στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Πρώτον γιατί, θα συζητηθούν μέτρα τάξης για δύο παιχνίδια Άρη – ΠΑΟΚ, το πρώτο στο Αλεξάνδρειο τη Κυριακή, το δεύτερο στη Πυλαία τη μεθεπόμενη βδομάδα και δεύτερον γιατί είχε προκύψει διακοπή στον προηγούμενο αγώνα.

Υπάρχουν θέματα προς συζήτηση σήμερα και δεν πρόκειται να είναι μια τυπική διαδικασία, όπως τις τελευταίες φορές. Είναι ούτως ή άλλως πρωτοφανές να επαναλαμβάνεται ένα παιχνίδι που έχει διακοπεί, γιατί (επιτέλους) ορθώς αποφασίστηκε δικαστικώς να αποκατασταθεί μια τεράστια αδικία, αλλά υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι είχε διακοπεί από τον (ανεκδιήγητο) Αναστόπουλο γιατί (και καλά…) δεν είχε εκκενωθεί το γήπεδο, αρμοδιότητα για το οποίο έχει η αστυνομία και όχι η γηπεδούχος ομάδα.

Είναι πολύ σημαντική η σημερινή σύσκεψη γιατί θα παρθούν μέτρα τάξης που θα αφορούν δύο αγώνες, κάτι που είχε να συμβεί από το 2011 όταν οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στα πλέι οφ.

To Top