Ο Λενγκλέ στην Μπαρτσελόνα με 300 εκατομμύρια ευρώ ρήτρα!

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού Κλεμέντ Λενγκλέ από την Σεβίλλη, έναντι 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο 23χρονος διεθνής στόπερ και πρώην άσος της Νανσί (2012-16) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους Ισπανίας του Ερνέστο Βαλβέρδε έως το καλοκαίρι του 2023 και σε αυτό τοποθετήθηκε πολύ υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης, της τάξης των 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα οι «μπλαουγκράνα» ενδιαφέρονται για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής και μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Γουίλιαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «MailOnline», οι Καταλανοί έπειτα από την αρνητική απάντηση που έλαβαν τον προηγούμενο μήνα από την λονδρέζικη ομάδα, ύψους 56 εκατομμυρίων ευρώ, εμφανίζονται να επανήλθαν με νέα βελτιωμένη προσφορά, που «αγγίζει» τα 67 εκατομμύρια ευρώ!

To Top