Η Μπαρτσελόνα προσφεύγει στη δικαιοσύνη για το γκολ – φάντασμα του Γιαμάλ (video)

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη αποφασίσει να προσφύγει στα τακτικά δικαστήρια για να διεκδικήσει όλες τις εικόνες και τα ηχητικά αρχεία μεταξύ των διαιτητών και του VAR του Clásico που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, σύμφωνα με το RAC 1.

Ο πρόδρος των Καταλανών, Τζουάν Λαπόρτα προειδοποίησε χθες (23/04) ότι θα φτάσει μέχρι τέλους για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας του καθώς πιστεύει ότι αδικήθηκε ξεκάθαρα στο παιχνίδι με τους Los Blancos.

Ο σύλλογος της Μπαρτσελόνα έστειλε επίσημη επιστολή στη Βασιλική Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, μέσω του νομικού της τμήματος, ζητώντας το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Η RFEF έσπευσε να απαντήσει στην Μπάρτσα διαβεβαιώνοντας την ότι δεν είναι διατεθειμένη να κάνει εξαίρεση καθώς δεν παρέχει ποτέ τέτοιο υλικό στους συλλόγους.

Η Ομοσπονδία δημοσίευσε χθες στα κοινωνικά της δίκτυα ένα βίντεο με απόσπασμα των συνομιλιών μεταξύ του βασικού διαιτητή του αγώνα, και του επικεφαλής του VAR, σχετικά με τις επίμαχες φάσεις. Μεταξύ αυτών, το γκολ-φάντασμα του Λαμίν Γιαμάλ και το πέναλτι που καταλογίστηκε στον Κουμπάρσι για φάουλ στον Λούκας Βάσκεθ μέσα στην περιοχή.

Στην ανοιχτή ομιλία του προς τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, ο Λαπόρτα διαβεβαίωσε ότι «μόλις αναλυθεί αυτή η τεκμηρίωση», ο σύλλογος δεν αποκλείει να λάβει «νομικά μέτρα αν γίνει αντιληπτό ότι έχει γίνει λάθος». Και πρόσθεσε: «Αν επιβεβαιωθεί ότι ήταν νόμιμο το γκολ, θα προχωρήσουμε παραπέρα και δεν αποκλείουμε να ζητήσουμε την επανάληψη του αγώνα, όπως έχει συμβεί σε αγώνα σε ευρωπαϊκό επίπεδο λόγω λάθους».

To Top