ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έφτασε η ώρα για το πρώτο… σεντόνι της χρονιάς

Η ώρα για το πρώτο σεντόνι της χρονιάς έφτασε. Τα πρώτα παιχνίδια των play offs είναι προγραμματισμένα για σήμερα, με τις ομάδες που παίρνουν μέρος να έχουν βάλει πλώρη για τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. 

Το πιο ξεχωριστό ματς της βραδιάς είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο Σινσχάιμ, ανάμεσα στη Χόφεναχαϊμ και τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» επιστρέφουν στην Ευρώπη μετά από ένα χρόνο και θέλουν οπωσδήποτε να κλείσουν θέση στους ομίλους. Η ομάδα του Κλοπ είναι αήττητη απέναντι σε γερμανικές ομάδες, αλλά το ματς με το Χόφενχαϊμ αποτελεί πρόκληση.

Οι Γερμανοί ζουν το όνειρο τους, με την παρθενική συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης και σίγουρα θα βάλουν δύσκολα στην ομάδα του Κλοπ. Ο Κουτίνιο είναι εκτός αποστολής, όπως και οι τραυματίες Στάριτζ και Λαλάνα, ενώ ο Γιούλιαν Νάιγκελσμαν δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Σαλάι και Γκρίλιτς.

Πλώρη για τους ομίλους, βάζει και ο ΑΠΟΕΛ, που διεκδικεί την τέταρτη συμμετοχή του μετά το 2009, το 2011 και το 2014. Οι γαλαζοκίτρινοι που πέρσι πήγαν εξαιρετικά στο Europa League, θέλουν να επιστρέψουν στην ευρωπαϊκή ελίτ, αλλά έχουν δύσκολη αποστολή, κόντρα στην πρωταθλήτρια Τσεχίας, Σλάβια Πράγας. Ο Γιώργος Δώνης που επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ και οδήγησε την ομάδα στην ανατροπή και την πρόκριση απέναντι στη Βιτορούλ στον β΄ προκριματικό δεν έχει για καλή του τύχη να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα. Όσον αφορά τους Τσέχους, αμφίβολος είναι ο Στοχ, ενώ νοκ άουτ οι Σουκ και Μπίλεκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης

Καραμπάχ – Κοπεγχάγη (19.00)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Στεάουα (21.45)

Γιουνγκ Μπόις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.45)

ΑΠΟΕΛ – Σλάβια Πράγας (21.45)

Χόφενχαϊμ – Λίβερπουλ (21.45)

To Top