ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώτσιος: “Ο ΟΦΗ πρέπει να είναι το φαβορί”

Ο Ηλίας Κώτσιος είναι μετά από ποδοσφαιριστής ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ.

Με δηλώσεις του στο FL News, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μάχη της ανόδου.

Αναλυτικά:

Υιοθετείτε τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο που δίνουν πολλοί στον ΟΦΗ;

«Και μόνο η λέξη ΟΦΗ δημιουργεί ένα πολύ μεγαλύτερο βάρος και στους παίκτες και σε όλους μας, γιατί είναι συνυφασμένη με μεγάλα πράγματα, με μεγάλες επιτυχίες. Σίγουρα η θέση του ΟΦΗ είναι στην Super League. Σαν μεγάλη ομάδα πρέπει να είμαστε το φαβορί, όμως αυτό προϋποθέτει πολύ δουλειά, μεγάλη πειθαρχεία, επιμονή και υπομονή, για να τα πετύχουμε όλα αυτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και πέρσι είμαστε φαβορί, όμως δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε»

Πως βλέπεις την δουλειά που γίνεται μέχρι στιγμής στην προετοιμασία;

«Γίνεται σοβαρή και οργανωμένη δουλειά. Πρέπει να χτίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, γιατί έχουμε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Ακολουθεί ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί το τέλος της σεζόν θα πρέπει να μας βρει στην Super League».

Δύο λόγια για τον Νίκο Παπαδόπουλο

«Είναι ένας προπονητής που έχει αγαπήσει τον ΟΦΗ. Έχει παίξει χρόνια στην ομάδα, ενώ  έδειξε την αγάπη του και αυτό το καλοκαίρι, απορρίπτοντας πολλές προτάσεις για να παραμείνει στην Κρήτη. Βγάζει εμπιστοσύνη και στον κόσμο αλλά και σε πολλούς ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα. Αποτελεί εγγύηση για όλους μας και ευελπιστώ πως τα αποτελέσματα να είναι τόσο καλά ώστε να δικαιωθεί και ο ίδιος αλλά και όλοι μας».

Τι να περιμένει ο κόσμος του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν;

«Ο κόσμος αυτό που πρέπει να περιμένει είναι η άνοδος. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι να είμαστε τόσο καλά, ώστε οι παίκτες μας να δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο πόσο πολύ επιθυμούν την άνοδο».

To Top