ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αν έχεις Ζλάταν διάβαινε για τίτλους! Στην Γιουνάιτεντ το Λιγκ Καπ Αγγλίας! (videos)

Η Σαουθάμπτον έβαλε πάρα πολύ δύσκολα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο Ιμπραϊμοβιτς με δύο δικά του τέρματα «καθάρισε» τους «Άγιους» (3-2) και χάρισε το τρόπαιο του League Cup στην ομάδα του Μουρίνιο!

Οι «Άγιοι», όμως, ήταν αποφασισμένοι να πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους: μόλις στο 11΄ ο- ευρισκόμενος σε ημιάγρια κατάσταση- Γκαμπιαντίνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Γιουνάιτεντ, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Όπως φάνηκε και από το ριπλέι της φάσης τη στιγμή που γίνεται η πάσα του Σεντρίκ Σοάρες ο Ιταλός καλύπτεται (ο Ρέντμοντ βρισκόταν πιο μπροστά, όχι αυτός) επομένως το γκολ του κακώς ακυρώθηκε.

Αφού γλίτωσε το «έμφραγμα» του 0-1 η Μάντσεστερ, ο Ζλάταν αποφάσισε να πάρει μπρος: ασύλληπτη φαουλάρα στο 19΄, η μπάλα στα δίχτυα του- ανήμπορου ν’ αντιδράσει- Φόρστερ και 1-0 για τους «Κόκκινους Διάβολους».

Ο Λίνγκαρντ έκανε το 2-0 στο 38′, αλλά ο Γκαμπιαντίνι στο 45’+1 μείωσε και στο 48′ ισοφάρισε! Οι “Άγιοι” έχασαν αρκετές ευκαιρίες για την ανατροπή, αλλά τελικά στο 87′ ο Ιμπραχίμοβιτς με κοντινή κεφαλιά χάρισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 5ο της League Cup και πρώτο μετά από 7 χρόνια.

Σκόρερς: 19′ και 87′ Ιμπραχίμοβιτς, 38′ Λίνγκαρντ / 45’+1 και 48′ Γκαμπιαντίνι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί, Σμόλινγκ, Ρόχο, Αντέρ Ερέρα, Πογκμπά, Μάτα (46′ Κάρικ), Λίνγκαρντ (77′ Ράσφορντ), Μαρσιάλ (90′ Φελαϊνί), Ιμπραχίμοβιτς.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Σέντρικ Σοάρες, Στέφενς, Γιοσίντα, Μπέρτραντ, Οριόλ Ρομέου, Γουόρντ-Πρόουζ, Στίβεν Ντέιβις (90′ Τζέι Ροντρίγκεθ), Ρέντμοντ, Τάντιτς (77′ Μπουφάλ), Γκαμπιαντίνι (83′ Λονγκ).


Zlatan Ibrahimovic Goal HD – Manchester United… από dailyfootballkick


Manolo Gabbiadini Goal HD – Manchester United 2… από worldfoot

To Top