Και η Γιουνάιτεντ στο… κυνήγι του Ροντρίγκο με 150 εκατ. ευρώ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Ροντρίγκο και φέρεται διατεθειμένη να δώσει ακόμα και 150 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Ροντρίγκο αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες της Ρεάλ μαδρίτης για τον οποίο θα υπάρξουν προτάσεις το φετινό καλοκαίρι, αν και οι άνθρωποι της «βασίλισσας» δεν εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον πουλήσουν, ενώ και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος δεν σκέφτεται το άμεσο μέλλον του μακριά από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ είχαν μέχρι τώρα στο… στόχαστρό τους τον 23χρονο επιθετικό και σε αυτές φαίνεται ότι προστίθεται και η Γιουνάιτεντ που εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, δίνουν 120 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν τον Ροντρίγκο, ενώ είναι διατεθειμένοι να φτάσουν ακόμα και στα 150 εκατομμύρια ευρώ δείχνοντας ότι θέλουν πολύ να τον κάνουν δικό τους.

Οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα για την επόμενη σεζόν και στην προσφορά που θα κάνουν θα προτείνουν στον Βραζιλιάνο ετήσιες απολαβές 12,5 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους.

To Top