ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απίστευτη απολογία ΟΦΗ στον αθλητικό δικαστή: “Κάναμε ότι και στο… Άρης-Μπόκα”!

Απίστευτη απολογία ΟΦΗ στον αθλητικό δικαστή, όπου κλήθηκε για την συμπεριφορά των φιλάθλων του: “Κάναμε ότι και στο… Άρης-Μπόκα”!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Διαβάστε το σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του FL news:

“Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε στις 9 Ιανουαρίου ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου κλήθηκε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά των οπαδών της στους αγώνες με Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναχαϊκή, ζητώντας την επιείκεια της έδρας και την απαλλαγή αντίστοιχα… Για την αναμέτρηση με τους «κοκκινόμαυρους», μάλιστα, έγινε εκτενής αναφορά στο πρόσφατο φιλικό του Άρη με τη Μπόκα Τζούνιορς!

Σε ό,τι αφορά στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο ΟΦΗ απολογήθηκε, γιατί οι οπαδοί του είχαν αναρτήσει πανό που έγραφε: «ΟΦΗ για μας και στ’ αρχ… μας». «Δεν πήραμε εισιτήρια, όπως αναφέρει και η έκθεση της αστυνομίας. Μόνο 20-30 παιδιά που δεν ήταν από την Κρήτη πήγαν στο γήπεδο, αφού ο ΟΦΗ έχει σε όλα τα γήπεδα φιλάθλους», είπε ο δικηγόρος, Δημήτρης Βαγιάκος και συνέχισε: «Δεν έβρισαν κανένα. Όταν έγιναν παρατηρήσεις έβαλαν μία σημαία μπροστά και κάλυψαν την επίμαχη λέξη. Ήταν κάτι στιγμιαίο. Ζητάμε την επιείκειά σας, γιατί συνέβη για πρώτη φορά…».

Ακολούθως η ΠΑΕ απολογήθηκε, γιατί πετάχτηκαν ρολά χαρτιού υγείας στον αγωνιστικό χώρο πριν το ματς με την Παναχαϊκή. Η πρωτοδίκης, Μαρίνα Μπόζνου είχε καλέσει τους Κρητικούς σε απολογία με βάση το άρθρο 15 παρ.3β. του Π.Κ. που αναφέρεται σε διακοπή του αγώνα, κάτι που ο Βαγιάκος αρνήθηκε και παρομοίασε την ατμόσφαιρα με αυτή του πρόσφατου φιλικού Άρης – Μπόκα Τζούνιορς και τόνισε:

«Δεν μιλάμε για μετά την έναρξη. Η έκθεση γράφει ότι ξεκίνησε το παιχνίδι με 4 λεπτά καθυστέρηση. Καθαρίστηκε ο αγωνιστικός χώρος και το παιχνίδι άρχισε. Χάριν εφέ έγινε». Η Μπόζνου ρώτησε: «Με χαρτιά υγείας;».

Τότε, ο δικηγόρος του ΟΦΗ σημείωσε: «Δεν είδατε το πρόσφατο φιλικό του Άρη με τη Μπόκα; Ας ήταν μόνο τα χαρτιά υγείας. Εκείνο το φιλικό ξεκίνησε με ρίψη χιλιάδων χαρτιών από όλες τις θύρες. Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές της Μπόκα βιντεοσκοπούσαν την ατμόσφαιρα. Έγινε viral σε όλο τον κόσμο με θετικά σχόλια. Δημιουργήθηκε ατμόσφαιρα. Εμείς χάσαμε και δεν ακούστηκε ούτε ένα υβριστικό σύνθημα. Ήταν μία εκδήλωση, σαν εφέ. Το μονο που έγινε ήταν ότι καθυστέρησε η έναρξη μέχρι να μαζευτούν τα χαρτιά. Ζητάμε την απαλλαγή σας»”.

To Top