ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η οικογένεια του Άρη αγκαλιάζει και στηρίζει τον άτυχο Γιώργο

Η ιστορία ενός παιδιού που συγκλονίζει. O Γιώργος, ένας συνάνθρωπος μας που βιώνει το δικό του δύσβατο Γολγοθά, έχει νιώσει τη ζεστή αγκαλιά της οικογένειας του Άρη.

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στο Yellow Radio 92,8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS» για το δράμα που περνάει ο αδερφός της.

Αναλυτικά:

Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που μας βοηθάτε τόσο πολύ κάθε φορά και μας στηρίζεται με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας. Περιμένουμε μια παράταση από το υπουργείο Υγείας για να μπορέσει να συνεχίσει την διαμονή του στο κέντρο αποκατάστασης κάτι που θα μας κοστίσει χωρίς την κάλυψη του ΕΟΠΥΥ  περίπου 3,500 ευρώ.

Έτσι ζητήσαμε μια παράταση 2-3 μηνών από το Υπουργείο ώστε να μπορέσουμε να εξοπλίσουμε το σπίτι και να το διαμορφώσουμε κατάλληλα για τον Γιώργο, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την θεραπεία του, η ψυχολογία πλέον του Γιώργου δεν είναι καλή και έτσι θέλουμε οπωσδήποτε να γυρίσει σπίτι για να νιώσει καλύτερα.

Για τον αγώνα με την Μπόκα, τα βίντεο και την συγκίνηση του Γιώργου είπε:

Είχα έρθει στον αγώνα με την Μπόκα και ευχαριστώ όλα τα παιδιά γιατί μου στάθηκαν πάρα πολύ, είχα τράβηξα βίντεο και του τα έδειξα, είχε βγάλει τέτοιο χαμόγελο και τα ματάκια του είχαν κατακοκκινίσει, είχε συγκινηθεί πάρα πολύ και κουνούσε το κεφάλι του, ο Άρης του δίνει δύναμη και ζεστασιά.

Για την κίνηση στήριξης του Super 3 είπε:

Μου είπαν τα παιδιά από τον Super 3 να φέρω έναν με δύο κουμπαράδες εκεί γιατί τώρα ξεκινάνε και τα ευρωπαϊκά, έτσι ώστε όποιος μπορεί και θέλει να δίνει κάτι.

Για το που μπορεί κάποιος αν θέλει να ενημερωθεί σχετικά με τον Γιώργο είπε:

Όποιος θέλει να ενημερωθεί για κάτι σχετικά με τον Γιώργο μπορεί να μπει στο Facebook στην ομάδα «Βοήθα και εσύ τον Γιώργο», περιέχει έναν λογαριασμό που είναι του υπουργείου και μπαίνουν τα χρήματα μέσα από εκεί.

Για την πρώτη έξοδο του Γιώργου μετά από 19 μήνες είπε:

Ο Γιώργος βγήκε εχθές πρώτη φορά μετά από 19 μήνες, ήταν η τελευταία μέρα της Τίμιας Ζώνης της Παναγίας στην Λάρισα και τον πήγαμε με ειδικό αμάξι  για να προσκυνήσει. Η «αγκαλιά» και η στήριξη που έδειξε ο κόσμος αλλά και η αστυνομία ήταν συγκλονιστική, συγκινηθήκαμε πάρα πολύ και ο Γιώργος έκανε ματάκια, το χάρηκε πάρα πολύ. Έχω βάλει στόχο να τον πάρω πίσω στο σπίτι και να τον βοηθήσω να ξαναπερπατήσει και να επιστρέψει και πάλι στο γήπεδο στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλευρό της ομάδας του, του Άρη.

To Top