ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάγγος: «Ο Άρης θα βγει πρωταθλητής, θα παίξουμε ανοιχτά στο Χαριλάου»

Την άποψη του ότι ο Άρης μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση και να πάρει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Γιάννης Μάγγος.

Ο προπονητής της Αναγγένησης Καρδίτσας υποστήριξε ότι ο Άρης διαθέτει όλο το πακέτο και με την προσθήκη του Δέλλα θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Αναστόπουλο λέγοντας ότι θα φανεί η αξία του σε όποια ομάδα και εάν συνεχίσει την καριέρα του.

Τέλος, τόνισε ότι στο παιχνίδι με τον Άρη η Αναγέννηση Καρδίτσας θα παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο και όχι ποδόσφαιρο σκοπιμοτήτων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τον Άρη: «Είναι λυπηρό να βλέπεις μια ομάδα όπως ο Άρης να μην είναι πρώτος και να μην βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Πιστεύω ότι ο Άρης θα βγει πρωταθλητής. Έχει το καλύτερο υλικό, την καλύτερη έδρα, τους καλύτερους φιλάθλους, έχει όλο το πακέτο. Εάν έρθει και ο Δέλλας τότε σίγουρα θα πάει και για πρωτάθλημα».

Για την αποχώρηση Αναστόπουλου: «Δυστυχώς για εμάς τους προπονητές είναι συχνό φαινόμενο αυτό. Εάν έρθουν κάποια άσχημα αποτελέσματα τότε ο προπονητής δε θα βγάλει τη χρονιά. Συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι ο Αναστόπουλος είναι καταξιωμένος και θα δείξει την αξία του όπου κι αν πάει. Δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς. Ήταν άσχημο αυτό που έγινε αλλά όταν είσαι προπονητής ή παίκτης σε μια μεγάλη ομάδα είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει πίεση. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο Άρης έχει τις προσωπικότητες και με το νέο προπονητή αυτά δε θα τους αγγίξουν και θα πάρουν την άνοδο. Όσο για το παιχνίδι, εμείς θα παίξουμε ανοιχτό ποδόσφαιρο, γιατί δεν μου αρέσουν οι σκοπιμότητες στο παιχνίδι, και ας κερδίσει ο καλύτερος».

To Top