ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νούμερα που… ζαλίζουν! Πάει για ρεκόρ εσόδων η Γιουνάιτεντ

Τι κι αν η ομάδα δεν περπατά, τι κι αν οι φήμες οργιάζουν και φέρνουν τον Ζοσέ Μουρίνιο αντικαταστάτη του Λουίς φαν Χάαλ, σημασία έχει η εταιρεία να πηγαίνει καλά. Και τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, βεβαιώνουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε καλό δρόμο προκειμένου να γίνει ο πρώτος βρετανικός σύλλογος που θα έχει ετήσια έσοδα περισσότερα από 500 εκ. λίρες (κάτι λιγότερα από 637.8 εκατ. ευρώ). Είναι να μη σε πιάνει ζαλάδα;

Σύμφωνα με τα φρέσκα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα έσοδα του τελευταίου τριμήνου αυξήθηκαν κατά 26.6% κι έφθασαν στα επίπεδα-ρεκόρ των 169.7 εκατ. ευρώ, ενώ αύξησε υπήρξε και στα εμπορικά έσοδα έως και 42.5%, ποσοστό που μεταφράζεται σε 66.1 εκατ. ευρώ.

Αύξηση 31.3% παρουσιάστηκε και στα έσοδα από το broadcast (47.5 εκατ. ευρώ), καθώς και από τις χορηγίες, κατά δύο εκατ. ευρώ.

Κι όλα τα παραπάνω, τη στιγμή που η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση της Premier League, και με την ελπίδα ότι η ομάδα θα βρει τον καλό της εαυτό, και θα καταφέρει να πάρει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια εξόδου στο Champions League την ερχόμενη σεζόν.

Οπότε και τα έσοδα, θα αυξηθούν

To Top