ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οφειλές Άρη 13.000 ευρώ προς την ΕΠΟ! Πρέπει να πληρωθούν άμεσα για να μπει στην κλήρωση

Λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα πήραν το χρίσμα για το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα μέτωπα για να λειτουργήσει άμεσα η ομάδα είναι αρκετά για τους ανθρώπους του Άρη.

Από νωρίς το πρωί, όπως είχαν δεσμευτεί στη γενική συνέλευση “σήκωσαν τα μανίκια” και εγκαταστάθηκαν στα γραφεία του συλλόγου στο Κλεάνθης Βικελίδης για να δρομολογήσουν μια σειρά θεμάτων ώστε να συγκροτηθεί το αγωνιστικό ρόστερ, αλλά και να διευθετηθούν παράλληλα όλες οι εκκρεμότητες, προκειμένου να αναπληρωθεί ο χαμένος χρόνος.

Ανάμεσα στα θέματα άμεσης προτεραιότητας είναι η συμμετοχή στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής, η οποία έχει οριστεί για την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου (12:00). Οι άνθρωποι του Άρη διαπίστωσαν ότι υπάρχουν οφειλές 13.000 ευρώ προς την ΕΠΟ από διάφορα πρόστιμα και ποινές κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα ώστε να έχει ο Άρης δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση της Πέμπτης! Ήδη το θέμα είναι σε γνώση της ομάδας των επιχειρηματιών και αναμένεται να δρομολογηθεί άμεσα.

To Top