ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατσιαούνης στο PRESSARIS: “Υποχρεωμένοι να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα-Μας προβληματίζει η στάση των παικτών που δεν ήρθαν…”

Ο Αλέκος Κατσιαούνης έχει ξεκινήσει από το πρωί την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς είναι το πρόσωπο που έχει επιλεχθεί από την νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο PRESSARIS μετά την επιστροφή του στον Άρη μίλησε για τις μέχρι τώρα διεργασίες, τους ποδοσφαιριστές που απουσίασαν από τη σημερινή προπόνηση, αλλά και το ζήτημα του νέου προπονητή της ομάδας.

«Για μένα ήταν πολύ ευχάριστο που επέστρεψα στα γραφεία. Πρέπει να τρέξουμε με ρυθμούς ταχύτητας. Πάντα η πρώτη μέρα στον Άρη είναι πολύ δύσκολη, πρέπει να λύσουμε πολλά προβλήματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Συλλέγουμε πληροφορίες, το πώς θα λειτουργήσει η ομάδα, για το ποια άτομα θα την στελεχώσουν, το προσωπικό και ότι αφορά το Νέο Ρύσιο.

Σιγά-σιγά λύνουμε τα προβλήματα. Από τις πρωινές ώρες γίνονται συνεχόμενες συσκέψεις σε ότι αφορά το ρόστερ, τον προπονητή. Θεωρήσαμε καλό να γίνει σήμερα η πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, να μας γνωρίσουν κι αυτοί. Φυσικά κάποιοι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και μας γεμίζει ερωτήματα για το ποιο είναι το σκεπτικό τους και πως λειτουργούν. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε το ρόστερ της επόμενης μέρας και στις 27 του μήνα να είμαστε έτοιμοι», τόνισε αρχικά ο Αλέκος Κατσιαούνης.

Για τους παίκτες που δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης: «Όταν μπήκα στα αποδυτήρια στεναχωρήθηκα. Θα έπρεπε να μας ενημερώσουν από την πρώτη στιγμή για την μη παρουσία τους. Θα τα θέσουμε ως καινούργια δεδομένα. Δεν είμαι εδώ για να παίρνω τις αποφάσεις και να είμαι σκληρός απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Είναι όλα μέσα σε μία λογική κατάσταση, θα μιλήσουμε ξανά με τους παίκτες για να αποφασίσουμε».

Για το ποια είναι η πρώτη προτεραιότητα της νέας διοίκησης αυτές τις μέρες: «Να δώσουμε στόχο, έχει πολλές ελλείψεις, μικρά πράγματα που έχουν την δική τους σημασίας. Ξεκινάμε από αυτά για να πάμε στα μεγάλα. Η ανησυχία των Αρειανών είναι απέναντι στο ρόστερ και τους προπονητές. Το επόμενο διήμερο θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις».

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σάκη Τσιώλη να έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Άρη: «Όλο αυτό το διάστημα οι φημολογίες θα είναι εκτός πραγματικότητας. Εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι συζητάμε με τον Τσιώλη ή με κάποιον άλλον. Εμείς είπαμε ότι υπάρχει μία μακρά λίστα προπονητών και συζητάμε την κάθε περίπτωση»

To Top