Πωλητήριο για δυο στην… κόψη του ξυραφιού!

Κοινό μυστικό στην Αλκμήνης σε μια ύστατη προσπάθεια να εξασφαλίσουν πόρους, είναι το πωλητήριο σε δυο ποδοσφαιριστές, με την προοπτική να υπάρξει βιωσιμότητα για τη συμμετοχή της ομάδας στη Β΄ Εθνική!

Με την αποζημίωση του υποβιβασμού να είναι το μοναδικό έσοδο στο οποίο μπορεί να ελπίζει άμεσα η νέα διοίκηση κι αυτό να είναι της τάξης των 150.000 ευρώ, η πώληση των Σωκράτη Διούδη και Μιχάλη Μανιά μοιάζει το «σωσίβιο» της επιβίωσης!

Μια λύση όμως που βαδίζει στην κόψη του ξυραφιού, αφού από τη μια υπάρχει ο κίνδυνος της προσφυγής την 31η Μαΐου και από την άλλη, ο ορατός κίνδυνος να χαθούν εφόσον η ομάδα παίξει στην Γ΄ εθνική, μια και θα μείνουν ελεύθεροι.

Και στους δυο παίκτες έχουν γίνει εκχωρήσεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και δεν έχουν ακόμη δικαίωμα προσφυγής (ο Μανιάς το αποκτά στις 31 Μαΐου), ενώ έχουν υψηλές ρήτρες αποδέσμευσης. Για τον Διούδη 1.500.000 ευρώ, ενώ για τον Μανιά 1.000.000 ευρώ.

Είναι προφανές, πως οι «κίτρινοι» θα επιχειρήσουν ό,τι ακριβώς έκαναν και το περασμένο καλοκαίρι, όταν και πούλησαν τον Γιάννη Γιαννιώτα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και εξασφάλισαν χρήματα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στις πρώτες συμφωνίες με τους πιστωτές.

Φυσικά τα παραπάνω νούμερα θεωρούνται ιδιαίτερα υψηλά για να καταβληθούν από κάποια ομάδα, αλλά στην Αλκμήνης, συζητούν και από πολύ χαμηλότερη βάση!

Πρέπει να σημειωθεί πως όλα αυτά, ισχύουν μόνο στην περίπτωση που οι «κίτρινοι» δηλώσουν συμμετοχή στη Football League. Αν σε διαφορετική περίπτωση, υποβιβαστούν… εθελούσια στη Γ’ Εθνική, τότε όλοι οι ποδοσφαιριστές, μένουν αυτομάτως ελεύθεροι, αφού λύνονται τα επαγγελματικά τους συμβόλαια.

To Top