Ηρακλής στο PRESSARIS: “Θα περιμένω μέχρι τέλος του μήνα…”

Oι ποδοσφαιριστές  αναμένουν με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο καθώς το μέλλον όλων βρίσκεται εδώ και μέρες στον αέρα… Νεότερα όσον αφορά την εκχώρηση των δεδουλευμένων από την χρονιά που τελείωσε, αλλά και από την προηγούμενη, αναμένει στο… ακουστικό του και ο Ανδρέας Ηρακλής.

Από την Αθήνα όπου βρίσκεται και συνεχίζει καθημερινά τις ατομικές προπονήσεις, τόνισε σε επικοινωνία που είχε PRESSARIS μαζί του, πως περιμένει μέχρι τέλους του μήνα να δει το τι μέλει γενέσθαι με τον σύλλογο, δηλαδή σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Άρης, στοιχείο πολύ βασικό για το μέλλον του ίδιου, τη στιγμή που έχει τελειώσει τον συμβόλαιο του.

«Περιμένουμε μέχρι και το τέλος του μήνα. Υπήρξε μία συζήτηση να αποπληρωθεί    το χρέος της διοίκησης προς το πρόσωπο μου μέσω της αποζημίωσης που θα λάβει η ομάδα για τον υποβιβασμό αλλά και από τα διαρκείας», τόνισε χαρακτηριστικά ο 25χρονος αμυντικός.

Σε ενδεχόμενη διευθέτηση των οφειλών του σωματείου προς το πρόσωπο του ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να παραδεχθεί πως είναι διατεθειμένος να συζητήσει εκ νέου την παραμονή του στον σύλλογο. Με βασικό γνώμονα όμως την ύπαρξη ενός πλάνου ικανού να επαναφέρει την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ.

Δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο κατάθεσης προσφυγής από τον ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν φανεί συνεπής στην δέσμευση της προς τον Ηρακλή.

Νίκος Οικονόμου

 

To Top