Στα 100 χρόνια του Άρη μια παγκόσμια μπάλα στο Λονδίνο! (photos)

 

Ο Άρης δεν επιλέχθηκε τυχαία από έναν παγκόσμιο φορέα, όπως είναι ο Spirit of Football! Ο Άρης λάμπει (παρά τα μεγάλα του προβλήματα) εκτός συνόρων κάτι που τονίστηκε στην παρουσίαση της συνεργασίας των κίτρινων σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως είναι γνωστό, ο Άρης επιδιώκει να έχει συνεργασίες με διεθνείς οργανώσεις και φορείς του αθλητισμού και όχι μόνο και στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκε το μεσημέρι το πλάνο συνεργασίας με το Spirit of Football.

“Επιλέξαμε τον Άρη ειδικά γιατί υπάρχει αυτή η μοναδική σχέση ομάδας και κόσμου, όπως και το μοντέλο της Λέσχης” είπαν οι υπεύθυνοι του οργανισμού και συμπλήρωσαν: “Το να συνεργάζεσαι με τον Άρη είναι ακριβώς το ίδιο με την Μπαρτσελόνα!Και οι δυο ομάδες προάγουν το πνεύμα του ποδοσφαίρου”. Ποιοι είναι όμως οι εκπρόσωποι της συγκεκριμένης οργάνωσης; Πρόκειται για τους Άντριαν Άρις, Φίλιπ Γουέικ και Κρίστιαν Γουότς, οι οποίοι ανέλυσαν τους σκοπούς του εγχειρήματος τους που “γεννήθηκε” το 1998. Σύμβολο μια ποδοσφαιρική μπάλα η οποία φτιάχτηκε από φυλακισμένους στη Βραζιλία και στόχος είναι να γεμίσει με όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές. Ήδη την υπέγραψαν οι Αγκάνθο, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Σουνάς.

Αυτή θα ταξιδεύσει σε όλον κόσμο και θα βρεθεί στο Λονδίνο το 2014, στα 100 χρόνια του Άρη! Στις αρχές του επόμενου έτους θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση όπου θα εορταστούν τα 150 χρόνια από το πρώτο παιχνίδι ποδοσφαίρου. Εκεί θα βρίσκονται και εκπρόσωποι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Οι τρεις εκπρόσωποι του “Spirit of Football” θα δώσουν αύριο το παρών στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Άρις μάλιστα που δεν έκρυψε τη χαρά του επειδή το επίθετο του είναι ίδιο με το όνομα του Θεού του Πολέμου πόζαρε με τις δυο μπάλες και με το t-shirt που έχει το επίθετο του μπροστά στην τεράστια φωτογραφία που δείχνει τη θύρα 3!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.

To Top