“Οργασμός” ευκαιριών στο σημερινό κουπόνι

«Φορτωμένο» με αρκετά παιχνίδια το σημερινό μας κουπόνι καθώς ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στο ελληνικό πρωτάθλημα ξεχωρίζει η μάχη της Τρίπολης με τον «φορμαρισμένο» Αστέρα να υποδέχεται τον αποδεκατισμένο λόγω των αποχωρήσεων Παναθηναϊκό.

Η μάχη για τη σωτηρία συνεχίζεται με τους αγώνες της Ξάνθης με τον Πλατανιά και της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο. Πάμε λοιπόν στα σημερινά μας προγνωστικά τα οποία είναι αρκετά και για όλα τα… γούστα.

Αρχίζουμε με την κατηγορία «Μονά» και με το «Διπλό» της Σουίντον κόντρα στην Κρόουλι. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους έχουν να επιδείξουν μόλις μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα που έδωσε για το πρωτάθλημα. Η Σουίντον απο την άλλη πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς στην ομάδα βρίσκονται πλεον νέοι ιδιοκτήτες, κάτι που σημαίνει ότι διαγράφεται οριστικά ο κίνδυνος από τα σημαντικά της χρέη. Με δεδομένο πως αποτελεί καλύτερη ομάδα και θα αγωνιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία στηρίζουμε το 2 σε απόδοση 2.30. Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» της Κασίμπασα επί της Ελαζίγκσπορ σε απόδοση 1.91. «Φουριόζα» μπήκε στο 2013 η Κασίμπασα. Αρχικά πήρε σπουδαία νίκη στο γήπεδό της με 2-1 επί της Γαλατασαράι, ενώ στην προηγούμενη αγωνιστική επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, επικρατώντας 3-0 εκτός έδρας την Καρντεμίρ Καραμπόκ. Με τον «Ασσο» αλλά με κάλυψη στο Draw No Bet πάμε στον αγώνα της Στενχάουσμιουρ με αντίπαλο την Άρμπροουθ σε απόδοση 1.88. Η Στενχάουσμιουρ θα έχει σήμερα την ευκαιρία να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να «ξεκολλήσει» από το δεύτερο μισό της κατάταξης. Αντίθετα η αστάθεια χαρακτηρίζει την Άρμπροούθ, η οποία κάνει ένα καλό παιχνίδι και στη συνέχεια ακολουθεί ένα άσχημο, σκαμπανεβάσματα που της έχουν στερήσει πολλούς βαθμούς. Συνεχίζουμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Τσέτσερφιλντ με αντίπαλο την Ροτσντέιλ σε απόδοση 2.01.

Δείτε εδώ όλες τις σημερινές μας προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

Περνάμε στις «Μπόμπες» όπου εκεί έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία. Το «διπλό» Draw No Bet της Στιβενέιτζ με αντίπαλο την Λέιτον Όριεντσε απόδοση 2.34. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σχεδόν 20 ημέρες να αγωνιστούν, αφού συνέχεια τα ματς τους αναβάλλονται. Αυτό τους έχει φέρει αρκετά πίσω στη Βαθμολογία Αγγλίας και σήμερα θα επιδιώξουν να μπουν με το δεξί ξανά στις υποχρεώσεις και να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Συνεχίζουμε με τον Χ2 της Χάμιλτον με αντίπαλο την Ντάνφερμλιν σε απόδοση 2.10 για το κύπελλο Σκωτίας. Η Χάμιλτον βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού προέρχεται από τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Δείτε αναλυτικά εδώ όλες τις προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει σήμερα δύο συστήματα. Αρχικά ένα με 2-4 (7 στήλες x 10€) καο συνολικό ποντάρισμα 70€ και ένα δεύτερο με 2-3 (7 στήλες x10€) και συνολικό ποντάρισμα 70€. Αναλυτικά:

Νιούκαστλ – Τσέλσι 2 (2.00)

Γουότφορντ – Μπόλτον 1 (2.15)

Μπέρμινγχαμ – Νότινγχαμ 2 DNB (2.01)

Φλιντογουντ – Μπράντφορντ 2 DNB (1.96)

Δείτε εδώ το δεύτερο σημερινό μας Σύστημα.

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει 4 αγώνες από το γερμανικό και το γαλλικό πρωτάθλημα με το +4 Βόννη στην αναμέτρηση Βούρτζμπουργκ – Βόνη και το +2.5 Μπεϊρουθ στην αναμέτρηση Λούντβινγκσμπουργκ – Μπεϊρουθ. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα σημερινά σημεία στην κατηγορία Eu Basket.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

To Top