Μέσα Αγκάνθο, Πουλίδο, έξω ο Μαργαρίτης, αποστολή… νίκης με 19 παίκτες!

Με την μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρύσιου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Αρη για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Μιχαλήτσος, μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Ψυχογιός.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο 21χρονος πλάγιος μπακ, που ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών, δεν προπονήθηκε σήμερα κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής (τις προηγούμενες μέρες αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις).

Από εκεί και μετά, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μανώλης Παπαστεριανός (επιστρέφει στο εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά), ενώ στον αντίποδα επανέρχονται οι Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο, που εξέτισαν την ποινή τους.

To Top