Στεφανίδης: “Νίκη… εκτός προγράμματος”

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης, ο πιο έμπειρος παίκτης του Κολοσσού, υπογράμμισε πως η ομάδα του θα πρέπει να ξεχάσει από αύριο τη σημερινή νίκη, που ήταν… εκτός προγράμματος.

Ο έμπειρος πλέι μέικερ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως “ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε πως θα είναι απαιτητικό σε ενέργεια γιατί ο Άρης είναι ομάδα που απλώνει την άμυνά του σε όλο το γήπεδο και εκμεταλλεύεται ότι έχει πολλά γκαρντ και πιέζει και στα επιθετικά ριμπάουντ. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε αυτά τα δύο όσο καλύτερα γίνεται. Ο Άρης στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει παίξει εντυπωσιακά στα πρώτα λεπτά και θεωρώ κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα ότι εμείς όχι μόνο δεν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά πήραμε και μια μεγάλη διαφορά και μπορέσαμε να πιστέψουμε και να διαχειριστούμε το σκορ”.

Πρόσθεσε ο Στεφανίδης πως “ο Άρης μας πλησίασε γιατί έβαλε σουτ, έχει παίκτες με προσωπικότητα, αλλά τότε η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, σκόραρε και έβγαλε άμυνες. Ο Άρης είναι οργανωμένος και διαβασμένος κάθε φορά και γι’ αυτό θα έλεγα αυτή τη νίκη μας, όχι ακριβώς ανέλπιστη, αλλά νίκη εκτός προγράμματος για μας. Είναι μια μεγάλη νίκη, θα πρέπει όμως να την ξεχάσουμε αύριο, γιατί δεν θα μετρήσει διπλά”.

To Top