“Τον χτύπησαν πίσω στον αυχένα”!

Η μητέρα και η σύντροφος του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κωνσταντίνου Κατσούλη, που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «401» στρατιωτικού Νοσοκομείου μίλησαν σήμερα (16/9) στο cretapost.

Και οι δύο θέλησαν να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους στο προσωπικό του «401» και εξέφρασαν την επιθυμία να παραμείνει εκεί, καθώς έχει έναν από τους καλύτερους νευοροχειροπυργούς. Η μητέρα στάθηκε ακόμη στις εξετάσεις που απέδειξαν ότι ο γιος της δέχτηκε χτύπημα.

«Τα τελευταία νέα που έχουμε είναι ότι ο Κώστας δεν έχει ανεύρυσμα ούτε προκλήθηκε η αιμορραγία από υψηλή πίεση. Αλλά ότι δέχθηκε χτύπημα. Οι γιατροί του έκαναν παρακέντηση προσπαθώντας να του ελαφρώσουν το κεφάλι και τώρα πλέον είναι υπό παρακολούθηση», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Όπως φαίνεται πρέπει να τον χτύπησαν πίσω στον αυχένα. Το περίεργο είναι ότι οι προηγούμενες εξετάσεις αλλά και ο ιατροδικαστής δεν βρήκαν κάτι τέτοιο και δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε αυτό. Πάντως, πλέον είναι σίγουρο ότι δεν έχει ανεύρυσμα».

Επίσης είπε: «Ψιθυρίζεται ότι μόλις συνέλθει θα φύγει απ’ αυτό το νοσοκομείο. Εμάς μας ενδιαφέρει να μην μετακινηθεί και να παραμείνει εδώ, καθώς ξέρουμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδος κι έχει έναν από τους καλύτερους νευροχειρουργούς».

Το «γιατί;» της συντρόφου του

Ένα «γιατί;» φωνάζει η σύντροφος του 46χρονου φιλάθλου, που αρχικά είπε: «Είναι δύσκολο να μιλήσεις για έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις αν θα τον ξαναδείς ή όχι. Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στους γιατρούς και το προσωπικό του 401, τους ευχαριστούμε πολύ κι ελπίζουμε ο Κώστας να είναι δίπλα μας το συντομότερο δυνατό».

Ακολούθως ερωτώμενη σχετικά τόνισε: «Το γήπεδο έχει γίνει πόλεμος. Δεν είναι πόλεμος. Θυμάμαι παλιά που πήγαιναν οικογένειες και μικρά παιδιά να παρακολουθήσουν έναν αγώνα. Τώρα όμως ούτε απ’ έξω δεν μπορείς να περάσεις. Γιατί; Γιατί συμβαίνει όλο αυτό; Οι ελπίδες μας είναι στην κοινωνία. Ο Κώστας πήγαινε συνέχεια στο γήπεδο γιατί αγαπάει το ποδόσφαιρο. Το αντιμετωπίζει σωστά, του αρέσει…»

Πηγή: sentragoal.gr

To Top