ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το “Κλεάνθης Βικελίδης” λέει… αντίο στην αυτοεξορία του συλλόγου! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Tα 90 από τα τελευταία 180 λεπτά της αυτοεξορίας του Άρη, παίζονται σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στην 33η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τον Πανσερραϊκό σε ένα ματς που αναμένεται μαζική προσέλευση του κόσμου, προκειμένου ομάδα και λαός να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα.

Πως ο σύλλογος μετά από τέσσερα χρόνια αυτοεξορίας, επιστρέφει δυνατός και πιο αποφασισμένος απο ποτέ, όχι μόνο να επιστρέψει στις επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά να μην επαναλάβει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ τα λάθη που τον οδήγησαν σε έναν ακόμα “Γολγοθά”.

Μία εξαιρετική ευκαιρία για όλους να βρεθούν στο γήπεδο, να χειροκροτήσουν την ομάδα και φυσικά να εισπράξουν και οι ίδιοι το χειροκρότημα ανταπόδοση των παικτών της ομάδας προς τους ίδιους για την αμέριστη συμπαράσταση.

Παράλληλα, το δικό του “αντίο” στην ενεργό δράση θα πει σήμερα και ο Ντάρσι Νέτο, ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερα σημαντικό κεφάλαιο, στη νεότερη ποδοσφαιρική ιστορία του Άρη.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 και δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς οι ελπίδες του Άρη για την πρωτιά είναι λιγοστές, ενώ ο Πανσερραϊκός, έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά για μία ακόμα φορά στην ιστορία του αγωνιστικά στη Γ΄Εθνική.

 

To Top