ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάρσι Νέτο: Mια φορά Άρης, για πάντα… Άρης!

Ο Ντάρσι Νέτο σε ηλικία 37 ετών αποσύρεται σήμερα από την ενεργό δράση, μπροστά σε ένα κοινό που αγάπησε πολύ και αγαπήθηκε εξίσου το ίδιο.

Καλύτερο φινάλε σε μία γεμάτη σπουδαίες στιγμές καριέρα, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Ντάρσι Νέτο, που θα αποχαιρετήσει το ποδόσφαιρο, εκεί που πραγματικά διέπρεψε, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με τον “θεό του πολέμου” στο στήθος.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Το μήνυμα του Ντάρσι Νέτο…

“Κάποτε θα ερχόταν και αυτή η στιγμή… Έφτασε λοιπόν. Τα λόγια βγαίνουν με δυσκολία τέτοιες στιγμές, τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Δεν είναι εύκολο να πιστέψω ότι κρεμάω τα παπούτσια μου. Ένα είναι το σίγουρο. Ο Άρης, είναι το δεύτερο σπίτι μου και εσείς η οικογένειά μου. Η καρδιά μου χτυπάει εδώ, για εσάς, με εσάς. Δεν θ’ αλλάξει ποτέ αυτό. Έζησα στιγμές που θα κρατήσω κλειδωμένες στην καρδιά μου για πάντα. Είμαι ένας από εσάς. Once ARIS for ever ARIS. Δεν λέω αντίο, θα τα πούμε ξανά…”.

Η ΠΑΕ Άρης με μήνυμά της στα social media, αναφέρθηκε στο σημερινό ματς με τον Πανσερραϊκό, στο οποίο ο κόσμος του Άρη θα έχει τη δυνατότητα να αποχαιρετήσει τον Ντάρσι Νέτο, που αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Δείτε το post…

To Top