ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεμίζει το Χαριλάου και στέλνει (ένα ακόμα) ηχηρό “κατακίτρινο” μήνυμα!

Ο κόσμος του Άρη γεμίζει το γήπεδο, το “κιτρινίζει” με τα t-shirts της ΠΑΕ από άκρη σε άκρη και στέλνει στην Ελλάδα ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα επιστροφής του μεγαλύτερου συλλογου της Μακεδονίας!

Από νωρίς σήμερα το πρωί τα εισιτήρια για το τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς, σήμερα με τον Πανσερραϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Τι ισχύει με τα εισιτήρια και όχι μόνο, σήμερα. Αναλυτικά:

“Την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, τα εισιτήρια μαζί με τα t-shirts θα διατίθενται από την ARIS F.C. Boutique από τις 10:00.

Διευκρινίζουμε ότι την Κυριακή θα λειτουργήσουν μόνο δύο εκδοτήρια, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 14:00. Στα εκδοτήρια ο αριθμός των t-shirts θα είναι περιορισμένος.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα εισιτήρια κοστίζουν:
• 10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3
• 15 ευρώ στις Θύρες 7 (επισήμων), 9
• 30 ευρώ στα VIP

Στην τιμή του εισιτηρίου (σε όλες τις θύρες) συμπεριλαμβάνεται και το αναμνηστικό t-shirt.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση συνιστούμε στον κόσμο της ομάδας μας να προμηθεύεται τα εισιτήρια και τα αναμνηστικά t-shirt από την ARIS F.C. Boutique.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθεύονται από την ARIS F.C. Boutique το αναμνηστικό t-shirt στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ με την επίδειξη της σχετικής κάρτας. Στην ίδια τιμή είναι και τα παιδικά t-shirts”.

To Top