ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έπαιξε τένις σε αμαξίδιο ο Τζόκοβιτς (video)

Τένις σε αμαξίδιο έπαιξε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το ίδρυμα που διατηρεί ο Σέρβος τενίστας.

To Νο.2 του κόσμου είναι από εκείνους που στηρίζει το τένις σε αμαξίδιο και το έδειξε και στην πράξη. Ο Νόλε έπαιξε μερικούς πόντους με τον κάτοχο του Australian Open με αμαξίδιο και χρυσό Παραολυμπιονίκη του Ρίο, Ντίλαν Άλκοτ.

Ο Νόλε στο τέλος της διαδικασίας, εξέφρασε τον θαυμασμό του τόσο για τον 26χρονο τενίστα από την Αυστραλία, όσο και για όλους τους αθλητές με αμαξίδιο. Όπως ομολόγησε: «Είναι η δυσκολότερη γυμναστική που έκανα σε όλη τη ζωή μου! Σε θαυμάζω τόσο πολύ, τώρα ακόμα περισσότερο» ζητώντας από το κοινό να χειροκροτήσει τον Άλκοτ. Ο Αυστραλός εξέφρασε με τη σειρά του την ευγνωμοσύνη του στο Νόλε για την υποστήριξη: «Είναι η δυσκολότερη γυμναστική που έκανα σε όλη τη ζωή μου! Σε θαυμάζω τόσο πολύ, τώρα ακόμα περισσότερο»

Οι δύο αστειεύτηκαν κιόλας στον τελευταίο πόντο. Ο Άλκοτ προκάλεσε το Νόλε λέγοντας ότι αν κερδίσει τον πόντο θα πάρει και τα 12 Grand Slam του Σέρβου αλλά και τα 100 εκατομμύρια που έχει κερδίσει από έπαθλα. Ο Σέρβος με τη σειρά του εξέφρασε την επιθυμία να του πάρει το χρυσό Παραολυμπιακό μετάλλιο. Ο 29χρονος κάτοχος του Australian Open σηκώθηκε από την καρέκλα του και πήρε τον πόντο με ένα εντυπωσιακό χτύπημα.

To Top