ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από το καλό στο καλύτερο! Σάρωσαν τα κιτρινόμαυρα δελφίνια!

Από το καλό στο καλύτερο! Σάρωσαν τα κιτρινόμαυρα δελφίνια!

Διαβάστε τι αναφέρει στην επίσημη σελίδα του ο Ερασιτέχνης Άρης:

“Παρά τα πολλά προβλήματα ασθενείας της τελευταίας στιγμής, η πρώτη μέρα των Χειμερινών Αγώνων κατηγοριών Βορείου Ελλάδος που διεξήχθησαν στην Καβάλα, ξεκίνησε πολύ δυναμικά για την ομάδα μας κατά την πρώτη αγωνιστική.

Στα 50 μέτρα πεταλούδα νεανίδων, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Παναγιώτα Αλεξίου, και χάλκινο η  Κατερίνα Κοτανίδου, ενώ στο ίδιο αγώνισμα της κατηγορίας κορασίδων, η Βασιλική Βασιλειάδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, και η Φανή Αντωνιάδου το χάλκινο. Χάλκινο μετάλλιο και για την Ιωάννα Κυνηγοπούλου στα 200 ελεύθερο κορασίδων, ενώ στο ίδιο αγώνισμα για την κατηγορία Παγκορασίδων Α’ η Ελένη Κεχαγιά κατετάγη δεύτερη. Στα 400 μικτής ατομικής Παγκορασίδων Α’ η Χριστίνα Χάρμπα ήταν τρίτη, ενώ στα 100μ πεταλούδα ο Γιάννης Καλούσης ήταν τρίτος στην κατηγορία των Παίδων και ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης πρώτος σε αυτήν των Παμπαίδων Β’. Η Κατερίνα Κέη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 πρόσθιο Παγκορασίδων Α.

Τέλος για τα ομαδικά αγωνίσματα, 4*200 ελεύθερο παίδων κατετάγη δεύτερη με συμμετέχοντες τους Γιώργο Σιόλα, Θοδωρή Γκουμπανιτσά, Κωνσταντίνο Τούλα και Σάββα Θωμόγλου, όπως και η 4*200 ελεύθερο Παμπαίδων Β’ με τους Κωνσταντίνο Ζαχαριάδη, Ανδρέα Χριστοφή, Μιχάλη Μικιάλη και Βαγγέλη Καϊμακάμη.

Ο Γενικός Αρχηγός της κολύμβησης του ΑΣ ΑΡΗΣ, κ. Τάσος Αναστασιάδης, μετά το πέρας των αγώνων δήλωσε:

Σαν εχθές θυμάμαι πριν από 3 χρόνια όταν αναλάβαμε την ομάδα στους πρώτους χειμερινούς αγώνες που ήμουν παρόν στην Καβάλα. Φέτος η τύχη έφερε οι χειμερινοί αγώνες να γίνουν ξανά στην Καβάλα και αυτόματα ήρθαν στη μνήμη μου οι συγκρίσεις με το παρελθόν. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν βάλει έστω και ένα λιθαράκι να κάνουμε τον Άρη πρωταγωνιστή. Δεν σταματάμε εδώ, είμαστε στην μέση του δρόμου. Τα καλύτερα έρχονται!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας”!

To Top