ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μουστακίδης: «Έπρεπε να φύγει νωρίτερα ο Αναστόπουλος»

Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την κίνηση απομάκρυνσης του Νίκου Αναστόπουλου από τον πάγκο του Άρη ο Μπάμπης Μουστακίδης μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη υποστήριξε ότι γίνεται μια προσπάθεια να βρεθεί κάτι που θα αφυπνίσει την ομάδα αλλά αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο ενώ τόνισε ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για την φυγή του Αναστόπουλου: «Τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα και γίνεται μια κίνηση να γίνει ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα μήπως και αλλάξει κάτι. Ήταν μια επιβεβλημένη κίνηση. Πιστεύω ότι έπρεπε να φύγει νωρίτερα εάν και θεωρώ ότι οι παίκτες έχουν μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης αλλά αυτό που παρουσιάζει ο παίκτης είναι δουλειά του προπονητή. Υπάρχει μια σχέση. Δεν είναι καλό για την ομάδα αυτό γιατί φτάσαμε στο απροχώρητο για να γίνει μια αλλαγή. Είναι δύσκολο να βρεθεί τρόπος να αφυπνιστεί η ομάδα».

Για το -8 του Άρη από την κορυφή: «Ο Άρης είναι σε θέση κυνηγού και μπροστά του έχει δύο ομάδες που έχουν δείξει ότι μπορούν να πάρουν τα αποτελέσματα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και παρουσιάζουν μια σταθερή εικόνα αγωνιστικά. Βλέπω ότι έχουμε καθίσει πάνω στην φανέλα και τα ονόματα και αυτό φθείρει την ομάδα και γενικά τη διοίκηση τους παίκτες και γενικότερα όλους».

Για το τι καταλογίζει στον Αναστόπουλο: «Πιστεύω ότι επαναπαυτήκαμε πάνω στα ονόματα και τις φανέλες και νομίζαμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Ο Αναστόπουλος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την αρνητική κατάσταση που δημιουργήθηκε. Οι φανέλες δεν κερδίζουν τα παιχνίδια. Έβλεπα μια ομάδα που δεν ήταν μαχητική, ήταν υποτονική, κουρασμένη και περίμενε πάντα το μοιραίο χωρίς να μπορεί να αντιδράσει».

To Top