ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσάμπιονς Λιγκ: Τρεις νίκες στο Παλέ και (τουλάχιστον) ένα «διπλό» για να ελπίζει σε πρόκριση

Ο πρώτος γύρος στο Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε και η πέμπτη θέση του Άρη με ρεκόρ 3-4 κρίνεται δίκαιη, αν αναλογιστεί κανείς την εικόνα της ομάδας στους πρώτους επτά αγώνες.

Οι κίτρινοι κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν δύο παραπάνω νίκες, κερδίζοντας προχθές την Οστάνδη που… έδινε τον αγώνα, αλλά και την Τέλεκομ Μπον μέσα στην έδρα τους.

Δεν κέρδισαν και πλέον έχουν αρνητικό ρεκόρ, αλλά παραμένουν δυναμικά στην υπόθεση πρόκριση, στον ίσως τον πιο ανοικτό όμιλο της διοργάνωσης, ειδικά μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και τις εκτός έδρας νίκες από Ζιέλονα Γκόρα και Τέλεκομ Μπον.

Θεωρητικά Μπεσίκτας (6-1) και Ναντέρ (5-2) δεν θα έχουν πρόβλημα να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις για την επόμενη φάση. Από εκεί και πέρα και οι έξι υπόλοιπες ομάδες διεκδικούν πρόκριση!

Η Νίμπουρκ έχει ρεκόρ 4-3 και τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας.

Η Αβελίνο έχει ρεκόρ 3-4 και τρία παιχνίδια εκτός έδρας.

Η Οστάνδη έχει ρεκόρ 3-4 και τρία παιχνίδια εκτός έδρας.

Ο Άρης έχει ρεκόρ 3-4 και τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας (Ζιέλονα Γκόρα, Ναντέρ, Τέλεκομ Μπον, Αβελίνο).

Η Ζιέλονα Γκόρα έχει ρεκόρ 2-5 και τρία παιχνίδια εκτός έδρας.

Η Τέλεκομ Μπον έχει ρεκόρ 2-5 και τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας.

Οι κίτρινοι παραμένουν “ζωντανοί” αλλά θα χρειαστούν σίγουρα μια εκτός έδρας νίκη και είναι ευχής έργο να την πετύχουν την επόμενη βδομάδα στην Πολωνία κόντρα στη Ζιέλονα Γκόρα, ενώ εξυπακούεται ότι θα πρέπει να πάρουν τρία ροζ φύλλα στο Παλέ με Νίμπουρκ, Μπεσίκτας και Οστάνδη. Εφόσον φτάσουν τις επτά νίκες θα έχουν καλές πιθανότητες για να είναι στην πρώτη τετράδα, αν και ο όμιλος έχει αποτελέσματα που ανατρέπουν τα δεδομένα…

To Top