Έγινε η συνάντηση με Παναγιωτίδη – “Εκπροσωπώ Ρώσους επενδυτές” υποστήριξε, θα γίνει και νέο ραντεβού

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των παραγόντων της Κοινωνίας Μελών με τον Κώστα Παναγιωτίδη, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να εμπλακεί στην ΠΑΕ Άρης.

Ο Παναγιωτίδης βρέθηκε ενώπιος ενωπίω με τους Άγγελο Γρόλλιο και Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, αλλά και τον Νίκο Στακιά σήμερα το μεσημέρι. H συνάντηση έγινε στα γραφεία μιας από τις επιχειρήσεις του Παναγιωτίδη και κράτησε λιγότερο από μια ώρα.

Στους ανθρώπους του Άρη ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ο ίδιος ο άμεσα ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ. “Εκπροσωπώ Ρώσους επενδυτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να εξαπλωθούν επιχειρηματικά στην Ελλάδα” τους διεμήνυσε από την πλευρά του.

Ο ομογενής (με καταγωγή από τη Γεωργία) επιχειρηματίας ζήτησε από τους ανθρώπους του Αρη να του εκθέσουν την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και κάποια πολύ γενικά οικονομικά στοιχεία, όπως κι έγινε προκειμένου να τα μεταφέρει στους ενδιαφερόμενους μέσα στα επόμενα 24ωρα, οπότε και θα επιστρέψει στη Ρωσία.

Οι δυο πλευρές δεσμεύτηκαν να τα ξαναπούν την ερχόμενη βδομάδα, με περισσότερα στοιχεία και πιο αναλυτικά πλέον. Οι άνθρωποι της ΚΜΑ θεωρούν ικανοποιητικό αυτό το πρώτο ραντεβού, αλλά περιμένουν πλέον πιο χειροπιαστές ενέργειες από την άλλη πλευρά.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζουν ότι εφόσον παρουσιαστεί ενδιαφερόμενος επενδυτής με ανοιχτά χαρτιά, τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει η γενική συνέλευση της ΚΜΑ.

To Top