“Άρης πρωταγωνιστής”: “Άμεση σύγκληση γενικής συνέλευσης”!

Aνακοίνωση με την οποία ζητάει την άμεση σύγκληση γενικής συνέλευσης εξέδωσε η Ένωση Προσώπων “Άρης Πρωταγωνιστής”

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει:

“ζητεί από το Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ να συγκαλέσει έκτακτη Γενικής Συνέλευση του Φορέα εντός του 2012. Μπροστά στις ολοένα και δυσμενέστερες καταστάσεις που διαμορφώνονται καθημερινά για τον ΑΡΗ, επιβάλλεται μια τέτοια εξέλιξη ώστε να βρεθεί ο τρόπος διαφυγής από το τέλμα όπου έχουμε οδηγηθεί. Θέματα της Γ.Σ.: α) η εκλογή Διοίκησης Πρωτοδικείου από τα μέλη του φορέα β) η κατάστρωση σχεδίου σωτηρίας της ομάδας.

Ζητούμε τη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. ως πράξη σεβασμού:

1) στις καταστατικές αξίες του Φορέα (τα μέλη του Σώματος ανέκαθεν εκλέγουν με ψηφοφορία τις διοικήσεις, και αυτές ΔΕΝ ορίζονται από το Δ.Σ.)
2) στις αρχές της νομιμότητας (όταν η απόφαση της Γ.Σ. για ορισμό Διοίκησης Πρωτοδικείου με τους Λαμπριάκο, Κατσιαούνη, Στεφανίδη κ.α. δεν υλοποιείται, μόνη αρμόδια για να ακυρώσει την απόφαση αυτή είναι μια νέα Γ.Σ. Σε αντίθετη περίπτωση, η απόφαση δύναται να προσβληθεί και να ακυρωθεί εκ του νόμου)
3) στη συμμετοχή, στη δημοκρατία, στις διαδικασίες (το Δ.Σ. της Λέσχης δε δικαιούται να παρακάμπτει τις σαφείς εντολές που έλαβε στη Συνέλευση του Ιουνίου – όταν αδιαφορείς για τη συναπόφαση των μελών, θα εισπράξεις αδιαφορία, παραίτηση, απομάκρυνση των Αρειανών από τους κόλπους της Λέσχης και απαξίωση του «μοντέλου»).

Η σύγκληση Γ.Σ. αποτελεί διέξοδο και όχι το ίδιο το πρόβλημα, όπως διατείνονται ορισμένοι, προκαταλαμβάνοντας τα μέλη του Σώματος για δήθεν αναμενόμενα επεισόδια, και περιφρονώντας την ωριμότητα και την ψυχραιμία των μελών του Φορέα. Επιπρόσθετα η επίκληση του κατεπείγοντος δεν ευσταθεί αφού το Δ.Σ. είχε στην διάθεση του 180 ημέρες να δρομολογήσει τις εξελίξεις σχετικά με την διοίκηση πρωτοδικείου.
Τυχόν δε επιπρόσθετη καθυστέρηση και σύγκληση Γ.Σ. στις αρχές του 2013 θα δημιουργήσει συνθήκες ευκαιριακών πλειοψηφιών στον αριθμό των μελών, αφού τόσο για οικονομικούς λόγους, όσο και λόγω της απαξίωσης που προκαλείται για την ΚΜΑ από το Δ.Σ. του Φορέα, τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΚΜΑ της φετινής χρονιάς θα είναι λιγότερα. Και αποτελεί μέγιστη αξία να αποφασίσουν για το μέλλον του ΑΡΗ μας όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη του φορέα μας.

Καλούμε όλα τα μέλη της Λέσχης να διατρανώσουν το αίτημα της σύγκλησης Γ.Σ. και να βρίσκονται πάνω απ’ όλα κοντά στην Ομάδα. Όλα τα κομμάτια του ΑΡΗ πρέπει να ενωθούν μπροστά στον κίνδυνο της απόλυτης καταστροφής του ιστορικού Σωματείου μας, μόλις δυο χρόνια πριν τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής του. Ας δοθεί ένα τέλος στην προχειρότητα, την ανικανότητα και τον ερασιτεχνισμό. Ας εκτονωθεί η τεταμένη κατάσταση με την προσφορά δημοκρατικών διεξόδων και θεσμικών λύσεων.
Συναρειανοί του ΔΣ της ΚΜΑ, συγκαλέστε Γενική Συνέλευση το συντομότερο δυνατό και μη βάζετε στο περιθώριο τον Αρειανό που στηρίζει με το υστέρημά του την ΚΜΑ, ώστε να έχει το δικαίωμα να ψηφίζει για τη διοίκησή του”.

To Top