Οι πρώτες σκέψεις… ενδεκάδας από τον Αλκαράθ, με Παντίδο και Γιαννίτση στα στόπερ

O Λούκας Αλκαράθ “μαθαίνει” τον Άρη και ετοιμάζει τα πλάνα του για το βάπτισμα του πυρός στην Τρίπολη, με μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Μάρκος Βελλίδης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μείνει εκτός από την αναμέτρηση της Τρίπολης και με αυτό ως δεδομένο, ο Σωκράτης Διούδης ετοιμάζεται να ξαναπιάσει τα γάντια του, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός προπονητής μέχρι στιγμής δείχνει ότι έχει καταλήξει στο 4-4-2 και κάνει τις πρώτες σκέψεις για την ενδεκάδα της Κυριακής.

Αυτές οι σκέψεις δείχνουν ότι ετοιμάζει αλλαγές στο κέντρο της άμυνας με πολύ πιθανό σενάριο να βρίσκονται οι Γιαννίτσης, Παντίδος!

Από κει και πέρα ο Μαργαρίτης στο αριστερό και ο Ψυχογιός στο δεξί άκρο, αν και δοκιμάστηκε στη θέση αυτή και ο Ασλανίδης.

Στα αμυντικά χαφ οι Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος έχουν προβάδισμα, στο κέντρο αριστερά ο Σουνάς, δεξιά ο Καζναφέρης και επιθετικό δίδυμο οι Αγκάνθο, Γιαννιώτας.

Αυτό ήταν και το σχήμα που δοκίμασε σήμερα στην προπόνηση που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το αν θα στηριχθεί σε αυτούς στην Τρίπολη, θα φανεί καλύτερα στην προπόνηση της Παρασκευής.

To Top